Timisoara

Cadouri pentru familii nevoiase daruite de Iulius Mall

Paisie Lugojanul, „povestit” la DNA de fostii angajati ai centrelor educationale

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
584

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

CADOURI PENTRU FAMILII NEVOIAȘE, DĂ­RUITE DE IULIUS MALL TIMIȘOARA

Și în acest an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, IULIUS MALL TIMIȘOARA a fost alături de cei mai puţin norocoşi. Alimente, produse electrocasnice, îmbrăcăminte şi jucării pentru copii au fost donate către persoane care au nevoie de ajutor.

Darurile din partea IULIUS MALL s-au îndreptat, mai ales, spre prichindei care fac parte din familii monoparentale sau din familii cu situaţii materiale precare. Cei mici s-au bucurat nespus de cadourile primite, care au constat în dulciuri, ghiozdane şi rechizite pentru şcoală, hăinuţe, pătuţuri pentru copii, dar şi trotinete sau mingi de fotbal.

Părinţii, bunicii sau persoanele care le poartă de grijă au primit de la IULIUS MALL: haine pentru iarnă, produse alimentare, precum şi produse electrocasnice.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, IULIUS MALL a dăruit Serviciului de Ajutor Maltez din Timişoara electrocasnice, atât de necesare ajutorării beneficiarilor centrului. În cadrul serviciului funcţionează un cămin de bătrâni, dar şi o cantină socială, unde se oferă masa caldă zilnică pentru 100 de persoane.

Cazurile sociale au fost selectate împreună cu Asociaţia „Salvaţi Copiii”, Fundaţia de Abilitare „Speranţa” şi Serviciul de Ajutor Maltez Timişoara.