Timisoara

Café Lumière - Shopping City

Café Lumière - Shopping City

Detalii cafenea

Adresa
Timisoara, Calea Sagului, nr. 100
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Apartine de
Shopping City Timisoara
Vizualizari
716

Voteaza & Distribuie

Prezentare cafenea

Café Lumière - Shopping City

Cel mai bun prilej de a te întâlni cu prietenii este o cafea bună, care te invită la poveste!
Povestea Café Lumière este legată de povestea oraşului nostru drag, Timişoara. Numele nostru, Café Lumière, este un tribut adus Timişoarei, un oraş cosmopolit, primul din România cu străzile illuminate electric, oraş elegant, cu o arhitectură de inspirație vieneză, care a adus Timişoarei numele de „Mica Viena”.
Lumina celor 80 de candelabre din cafeneaua noastră transformă ambientul într-unul magic, al unei săli de bal vienez contemporan care impresionează, paradoxal, prin nobleţe, grandoare şi totodată prin intimidate.
Povestea Café Lumière este una personală! Îmbinăm pasiunea noastră personală pentru eleganță în tot ceea ce facem, pentru dragostea de lumină şi de arome! Iubim cafeaua, ceaiul şi aromele unice, timpul de calitate şi răsfăţul alături de prietenii noştri sau de ce nu, alături de partenerii noştri de afaceri.
O cafea, un smoothie sau un fresh devin la Café Lumière o experienţă de neuitat! Pentru noi, clientul este întodeauna pe primul loc, ne străduim să facem din Café Lumière locul preferat pentru o pauză de cafea, pentru o întâlnire romantică sau pentru a încheia o afacere de succes.
Te invităm la Café Lumière, în pauza de cafea şi ori de câte ori vrei să te simţi bine! Totul pentru şi împreună cu tine!
Te invităm să ne cunoști echipa și povestea!
Te așteptăm, la o cafea!

Sursa informatii: shoppingcitytm.ro

Orar cafenea

Luni - Duminica: 8:00 - 22:00

Filtre cafenea

Oferta: Alcool, Cafea, Patiserie, Sucuri
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Steaua