Timisoara

Cainele Japonez la Timisoara. Reloaded

Cainele Japonez la Timisoara. Reloaded

Detalii film

Social links
Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Apartine de
Casa Artelor - Directia Judeteana pentru Cultura Timis
Vizualizari
748

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 11 februarie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Intrucat prezenta spectatorilor la prima proiectie a depasit capacitatea salii Studio din Casa Artelor am promis sa tinem o a doua proiectie pentru cei care n-au mai avut loc. Aceasta se va intampla marti, 11 februarie, ora 19, la aceeasi Casa Artelor. In felul acesta proaspata cinemateca are deja o continuitate. Va asteptam!
Intrare libera.
----------------

Câinele Japonez (2013), debutul în lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu, este prezentat în premieră la Timişoara de Libra Film cu sprijinul Asociatiei Marele Ecran si a Directiei Judetene pentru Cultura Timis. Filmul a fost selectat la Festivalul de Film San Sebastian şi a fost distins cu Premiul Ex-aequo în cadrul Competiţiei 1-2 a celei de-a 29-a ediții a Festivalului Internțional de Film de la Varșovia.

Câinele Japonez spune povestea emoționantă a reconcilierii dintre un tată și fiul lui, plecat de ani mulți din țară. Filmul marchează revenirea lui Victor Rebengiuc într-un rol principal pe marele ecran. Proiecţia este posibilă mulţumită producătorului Libra Film.
Intrarea este liberă. Capacitatea salii e de 50 de locuri, asadar veniti din timp :).

Fondată în 2011, Asociaţia Marele Ecran promovează filmul de artă, european şi românesc ca alternativă la cinematograful de consum. Asociaţia militează pentru înfiinţarea unei cinemateci permanente la Timişoara.

www.mareleecran.net

*********
Interviu cu regizorul: http://www.mareleecran.net/2013/06/cum-i-am-luat-interviu-lui-tudor-jurgiu.html
Cronica filmului: http://www.mareleecran.net/2013/10/cainele-japonez-ultimul-dintre-oameni.html

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta