Timisoara

Calatorie in Lumea Povestilor

CALATORIE IN LUMEA POVESTILOR - spectacol de teatru cu copii pentru spectatori mari si mici

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 21 ore
Vizualizari
1121

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 iunie 201417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Compania D’arte va invita la o Calatorie in Lumea Povestilor, un spectacol de teatru avand protagonisti actori - copii, ce se va desfasura, sambata 14 iunie, ora 17:00, la Casa Artelor Timisoara – Sala Studio Art (str. Augustin Pacha nr.8) . Intrarea este libera.

“Calatorie in lumea povestilor”
este un spectacol de teatru cu actori – copii, pentru spectatori mari si mici, care vor sa se intalneasca cu personajele din basmele Fratilor Grimm, precum si cu alte personaje de poveste. Distributia este formata din copii – actori, prezentati in ordinea intrarii in scena: Carmina Ionica / Oana Gherman / Dragos Resiga / Amalia Muntiu / Alessia Pop / Alexandra Troca / Iris Stocchero / Eduard Bec / Alexandra Rusu / Cristian Constantin. Muzica si proiectia video este realizata de Madalin Luca, iar spectacolul este realizat de Mariana Luca.

Spectacolul s-a nascut in cadrul atelierelor teatrale la care au participat copiii pe parcursul a cinci luni, organizate de Compania D’arte si coordonate de actrita Mariana Luca. In cadrul acestor ateliere se urmareste ca prin intermediul mijloacelor teatrale specifice, copiii sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia, sa se poata manifesta liber conform personalitatii fiecaruia in fata celorlalti, sa poata construi si sustine un discurs – povestire in fata unor ascultatori – privitori, sa isi descopere noi caracteristici ale personalitatii si sa se manifeste conform potentialului propriu, sa comunice deschis cu ceilalti, sa-si testeze si dezvolte capacitatea de memorare, atentia distributiva si concentrarea, sa-si dezvolte viteza de reactie si capacitatea de a lua decizii rapide, dezvoltandu-si spontaneitatea si analizarea rapida a situatiei, sa-si dezvolte modul de a citi expresiv un text si in conexiune cu sensurile acestuia. Toate aceste capacitati sunt stimulate prin intermediul jocurilor teatrale si a celorlalte instrumente de lucru specifice actoriei.