Timisoara

Cantina de Ajutor Social Timisoara

Cantina de Ajutor Social Timisoara

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Telegrafului, nr. 8
Telefon
0256433645
Fax
0256433645
Web
http://www.cantinasocialatm.ro/
Categorie
Servicii utile
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
2900

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cantina de Ajutor Social Timisoara

Viata unui om este o lunga cursa cu obstacole. Secretul succesului nu consta in a va opri pentru a le evita, ci a va opri pentru a le analiza si a intelege de ce ni se intampla noua asta?
Fiecare obstacol depasit e o treapta spre succes. Chiar si un esec e tot o treapta spre succes, atita vreme cit il considerati un obstacol temporar. Ridicati-va de fiecare data dupa ce ati cazut si veti vedea ca perseverenta invinge rezistenta. Intotdeauna exista o cale de a depasi obstacolele. Totul e sa aveti curajul s-o urmati. Iar ceea ce nu va doboara definitiv, va face mai puternici.

Asa ca …deschideti-va sufletul si mintea. Priviti viata cu incredere si pretuiti-o, fiindca ea va ofera in fiecare clipa nenumarate motive pentru a fi recunoscatori. Trebuie doar sa deschideti ochii si sa le cautati in jurul dumneavoastra. Aveti toate motivele pentru a merge mai departe.

Abandonarea acestei curse nu este o optiune!

Indiferent de cultura careia ii apartineti, indiferent de educatia primita, omul se bazeaza in viata pe ajutorul pe care-l poate primi de la comunitate in momentele grele ale existentei lui. Suntem aici pentru a va ajuta sa depasiti aceste momente de criza, pentru a va ajuta sa priviti viata cu alti ochi. O masa calda pentru multi inseamna uneori enorm de mult…

Intregul colectiv de profesionisti va sa la dispozitie cu priceperea lor , dar si cu dragostea noastra fata de profesia nobila aleasa dar mai ales fata de dumneavoastra….beneficiarii nostrii.

Acest site va va furniza informatii utile privind activitatea noastra, noutati legislative , raspunsuri la intrebari, informatii generale pentru colaboratori sau sponsori.

Filtre

Zone din Timisoara: Gara Mica