Timisoara

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber

Detalii film

Social links
Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
2081

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 17 iulie 2018 - Duminica 22 iulie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

În perioada 17-22 iulie, timișorenii sunt așteptați în Parcul Rozelor, la o serie de filme de excepție! Filmele vor fi proiectate de la orele 21:30, iar INTRAREA ESTE LIBERĂ!

În cadrul „Caravanei Metropolis” vor fi proiectate filme precum „Cu drag, van Gogh” (Hugh Welchman, Dorota Kobiela), nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru Cea mai bună animație, „Uciderea cerbului sacru” (Regia Yorgos Lanthimos), cu Nicole Kidman, Colin Farrell și Alicia Silverstone în distribuție, Premiul pentru Cel mai bun scenariu la Cannes 2017, „Fără iubire” (Regia Andrey Zvyagintsev), nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru Cel mai bun film străin în 2018, câștigător al Premiului Juriului la Cannes în 2017, sau „Final fericit” (Regia Michael Haneke), prezentat în competiție la Cannes 2017, nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film pentru Cea mai bună actriță (Isabelle Huppert) și Cel mai bun actor (Jean-Louis Trintignant).

Deschiderea programului Caravanei Metropolis va avea loc pe 17 iulie, cu filmul „Nebune de fericire” (Regia: Paolo Virzi), în timp de filmul de încheiere, pe 22 iulie, va fi deja celebrul documentar „România neîmblânzită” (Regia: Tom Barton-Humphreys, cu vocea inconfundabilă a actorului Victor Rebengiuc).

Asociația Culturală Metropolis organizează anual, în sezonul cald, Caravana Metropolis – Cinema în aer liber, cel mai amplu eveniment de acest gen din România. Cele mai noi filme europene, premiate la festivaluri precum Cannes, Berlin sau Sundance, călătoresc în mai multe orașe din țară, împreună cu un echipament performant, un proiector digital mobil de 18 000 lumeni și un ecran gonflabil de 120mp, pentru o calitate a proiecției întâlnită în marile cinematografe din Europa.

Detalii pe www.cinemainaerliber.ro - Caravana Metropolis - Cinema în aer liber

Filtre film

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta