Timisoara

Caravana filmului Ultimul Zburator a ajuns ieri alaturi de actori si realizatori la Cinema City din Iulius Mall Timişoara

Caravana filmului Ultimul Zburator a ajuns ieri alaturi de actori si realizatori la Cinema City din Iulius Mall Timişoara

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1734

Voteaza & Distribuie

Descriere

CARAVANA FILMULUI „ULTIMUL ZBURĂTOR” AJUNGE, ALĂTURI DE ACTORI ŞI REALIZATORI, LA CINEMA CITY IULIUS MALL TIMIȘOARA

Cinema City şi InterComFilm Distribution pornesc, alături de protagoniștii și echipa de producție a filmului „Ultimul Zburător”, într-o caravană de promovare a celui mai nou film românesc nominalizat la Bruxelles International Fantasy Film Festival. Duminică, 9 februarie 2014, caravana va ajunge la Cinema City din Iulius Mall Timişoara.

Caravana îi va aduce mai aproape de spectatorii din cinematografe pe actorii Constantin Cotimanis, Iulia Verdeș, Gabriel Duțu, pe regizorul Ovidiu Georgescu, scenaristul Mihai Mănescu și scenograful Octavian Iosif. Publicul va avea ocazia să îi întâlnească pe actorii și membrii echipei de filmare, care vor susține sesiuni de întrebări și răspunsuri înainte de proiecția filmului pentru cei mai curioși dintre cinefili.

„Ne bucurăm să vedem că se conturează din ce în ce mai multe proiecte cinematografice inedite și că producătorii filmelor românești pășesc curajos dincolo de granițele dramelor clasice românești. Îi invităm pe toți iubitorii genului fantasy și nu numai să îi cunoască pe cei care au făcut posibil acest proiect și să urmărească o poveste de dragoste atipică, acum în pragul Zilei Îndrăgostiților”, afirmă Mălina Sandu, Brand Manager Cinema City România.

Filmul „Ultimul Zburător” este o inițiativă curajoasă pentru industria cinematografică din România, o incursiune în legendele românești, care transcende timpul și spațiul, purtând personajele principale într-o călătorie inițiatică spre redescoperire, străbătând nuvelistica fantastică a lui Mircea Eliade. Povestea începe în anul 2012 într-o lume lipsită de magie, în care ultimul dintre Zburători, Zanoni, se îndrăgostește de tânăra Eliza, o cântăreață aflată la începutul carierei muzicale. Între cei doi ia naștere o frumoasă poveste de iubire, care atrage după sine sacrificii, dileme și mistere de rezolvat.

Caravana va continua în cinematografele Cinema City din Cluj Iulius Mall (10 februarie), București (14 februarie) și Ploiești (15 februarie).

Despre Cinema City

Cinema City International, companie listată la bursa din Varșovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel și din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă continuu rețeaua pe o piață de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în șapte țări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia și România.

Activitatea companiei începe încă din anul 1929, în Israel, Cinema City dezvoltându-se rapid și devenind lider de piață în aceste țări. A urmat apoi extinderea în afara Israelului, cu primul multiplex al companiei deschis în Ungaria, în 1997. În prezent, Cinema City deține în cele șapte țări o rețea de 99 de cinematografe multiplex, cu un total de 966 ecrane, o capacitate de peste 180.000 de locuri, 10 săli IMAX și 5 săli 4DX. Cinema City este operatorul de cinema cu cea mai mare rată de creștere din Europa, cu peste 36 de multiplexuri (un total de 380 de săli) în fază de construcţie, în acest moment.

Pe lângă vânzările generate din bilete şi servicii, în multiplexuri, Cinema City obţine venituri şi din distribuţia de film (având şi licenţă exclusivă de distribuţie pentru producţiile Disney în Israel, Polonia, Ungaria şi România prin subsidiara sa Forum Film), din vânzări de DVD şi VHS, publicitate prin New Age Media şi diverse proiecte imobiliare legate de complexurile cinematografice operate. Grupul Cinema City International are peste 4.000 de angajaţi în cele 7 ţări unde deţine reţele de cinematografe.