Timisoara

Caravana Valorilor ajunge la Timisoara

Caravana Valorilor ajunge la Timisoara

Detalii eveniment

Web
http://caravanavalorilor.ro/
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
772

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 17 iunie 2014 - Sambata 21 iunie 201417:00 - 22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

In perioada 17-21 iunie, sunteti asteptati cu entuziasm si mare bucurie in centrul orasului Timisoara, sa sarbatorim si sa sustinem impreuna valorile umane autentice: Demnitate, Respect, Bun Simt si Adevar, in cadrul evenimentului de debut al campaniei Caravana Valorilor!

Caravana Valorilor se desfasoara la nivel national, orasul de debut fiind orasul Timisoara. Ne gasiti in centrul orasului, zona Bega – ceas si Marasti – zona pietonala, la cortul Caravanei Valorilor, unde va asteptam sa impartasiti opiniile dumneavoastra legate de respectarea valorilor in viata de zi cu zi proprie si in Romania. Beneficiati de premii oferite de partenerii Caravanei, puteti beneficia de participarea la 3 workshop–uri valoroase la un pret foarte accesibil, carti de dezvoltare personala sau tricouri cu mesaje pro valori. De asemenea, va invitam sa participati la Tombola Valorilor la care puteti castiga premii constand in carti, dvd-uri si cd-uri scrise de oameni valorosi din experienta de viata si instruire, continand invataturi utile; bijuterii frumoase realizate de mamici aflate in situatii cu risc de abandon sau povesti inspirationale pe care vi le oferim in dar. Va oferim de asemenea momente inedite de muzica si dans. Pe facebook-ul Caravanei vom anunta curand un concurs inedit, unde cea mai autentica poveste de viata din care reiese cum a fost respectata una din valorile promovate: Demnitate, Respect, Bun Simt si Adevar va fi premiata. Detalii in sectiunea de facebook a Caravanei, unde vom face update-uri pe parcursul zilelor de desfasurare!

Cele 3 workshop-uri au loc in ultima zi a Caravanei din Timisoara in data de 21 iunie 2014 in cadrul Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor – Universitatea de Vest din Timisoara. Temele abordate sunt:

  • Workshop 1: Omul si valorile – participantii primesc “chei” despre cum poti trai fericit respectand propriile valori;
  • Workshop 2: Copiii si familia – participantii primesc invataturi pentru a avea o familie fericita si implinita;
  • Workshop 3: Vocatia mea, un bun de nepretuit – participantii invata cum sa isi descopere vocatia si ce impact are ea asupra vietii.

5 Traineri – Coach de exceptie vor sustine cele 3 workshop-uri. Este cu atat mai interesant cu cat acesti Traineri vin din colturi diferite de lume, aducand cu ei o experienta multiculturala: Romania, Singapore, Filipine sau India.