Timisoara

Care sunt tipurile de pompe pentru ape uzate?

Care sunt tipurile de pompe pentru ape uzate?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 2 saptamani
Vizualizari
698

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Societatea moderna are destul de multe aspecte ascunse. Printre acestea se numara si cel care presupune evacuarea apelor uzate de la baie sau de la bucatarie. Unde se duc toate aceste ape si cum ajung sa fie evacuate?
Unul dintre cele mai importante elemente care ajuta la acest aspect este pompa pentru ape uzate. Cu ajutorul unei pompe pentru ape uzate, apa menajera, aproape indiferent de gradul sau de murdarie, reuseste sa fie evacuata intr-un mod eficient.
Cate tipuri de pompe pentru ape uzate exista?

Daca iti construiesti o casa, spre exemplu si esti in cautarea unei pompe pentru ape uzate, trebuie sa stii care este oferta si care sunt pompele perfecte pentru tine. Iata, asadar, cateva tipuri de pompe peste care poti da:
  • - Pompe pentru ape de suprafata. Sunt pompele care ajuta la drenajul apelor de suprafata si a apelor meteoritice. Exista tari in care acestea sunt eliminate cu apa uzata menajera, insa la noi in tara, cele 2 tipuri de ape trebuie sa se separe.
  • - Pompe de urgenta pentru ape uzate. Inundatiile reprezinta, fara doar si poate, urgente. Nu de putine ori, raurile s-au devarsat sau norii au generat cantitati mult prea mari de ploi, ceea ce a dus la necesitatea unor pompe pentru eliminarea apelor din case. Pompele de urgenta sunt cele responsabile de asta si sunt extrem de eficiente.
  • - Pompe cu tocator pentru toaleta. Apa uzata din baie trebuie sa treaca, de regula, printr-o pompa cu tocator.
  • - Pompe petru golirea piscinelor, a rezervoarelor si a helesteelor. Un alt tip de pompa este pompa destinata golirii rezervoarelor, piscinelor si helesteelor. Acestea pot fi destul de mici si de portabile si functioneaza automat, atata vreme cat au conectat un flotor. In momentul in care apa din piscina se termina, spre exemplu, pompa se opreste.
Alegerea unei pompe ape uzate trebuie sa tina cont de mai multe elemente. Printre acestea se numara cantitatea de apa uzata, traseul conductei, inaltimea sau tipul de lichid folosit. Cu toate aceste date, poti cumpara o pompa de cea mai buna calitate, cu care sa nu ai probleme in timp.

http://www.hidropompe.ro/