Timisoara

Casete Martor de Tudor Cretu

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
1553

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 13.11.2015, ora 18:00, la librăria Cartea de nisip, lansăm S…(Casete martor II), editura Tracus Arte. Un happening…desprins din roman. Un live de…înregistrat.

Casete martor, volumul I & II (Tracus Arte, 2013 și 2015), constituie una dintre cele mai originale și caustice radiografii ale României contemporane. Așa cum o știm și nu prea. Învățământul și administrația, subterana artistică și cea politică întorc și sunt întoarse pe dos.
De la pătrățica foii de flipchart, la istericalele de ședință, de la „mascați”, cu cagule sau fără, la interceptări și amantlâcuri, S... (Casete martor II) e povestea, extrem de alertă, a celor ce (re)definesc Sistemul. Administrația văzută cu ochi de...poet.

„Sunt câteva dintre cele mai bune dialoguri din proza românească de azi”
Adriana Babeți

„Nu cred că exagerez dacă spun de la început că romanul lui Tudor Creţu este unul dintre cele mai complexe proiecte literare duse la bun sfârşit, în ultimii ani, de un tânăr scriitor”.
Bogdan -Alexandru Stănescu

„Perspectiva de reality show asupra învățământului și industriei TV, din vol. I, se transferă la vârful piramidei politice și funcționărești, desăvârșind proiectul de satirizare live a societății imposturii”.
Marius Miheț