Timisoara

Castel Royal

Castel Royal

Detalii sala evenimente

Adresa
Mosnita Noua, Strada Principala, nr. 880
Telefon
0731024125, 0726675220
Web
http://castelroyal.ro/
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 6 zile si 23 ore
Vizualizari
4057

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Castel Royal Mosnita Noua

Salonul Vienez funcţionează ca sala de evenimente cu o capacitate de 170 de persoane, dar şi ca restaurant a la carte pe perioada zilei. Ferestrele largi, permit o iluminare naturală şi oferă o imagine de perspectivă asupra terasei localului şi a zonei de relaxare. Culorile calde în tonuri de galben şi elementele de decor amintesc de celebrele săli de bal vieneze.

Salonul păstrează aceeaşi notă de rafinament ca şi holul de la recepţie, datorită pereţilor lambrisaţi în lemn de stejar şi a mobilierului din lemn masiv, cu un design special, care să se încadreze perfect în spaţiul propus pentru ocupare. Elementul central din sala de evenimente este nişa destinată mesei de prezidiu (mirilor), îmbrăcată şi ea în lemn de stejar, sculptat. Frumuseţea şi fineţea detaliilor realizate cu atâta migala de meşterii tâmplari înnobilează şi însufleţesc întreaga încăpere.

Kredenz-urile au rol atât decorativ, cât şi practic, fiind folosite de către angajaţi ca locuri de depozitare pentru vesela necesară restaurantului şi sălii de evenimente. Mesele sunt de patru, şase respectiv opt locuri, şi sunt într-o armonie perfectă cu designul scaunelor care amintesc subtil de jilţurile ce împodobeau cândva sălile de bal vieneze.

Orar sala evenimente

Marti - Duminica: 13:00 - 24:00

Filtre sala evenimente

Facilitati: Gradina, Parcare, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: intre 100 si 200
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Ciarda Rosie