Timisoara

Casuta Piticilor

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
Institutul Francez (Centrul Cultural Francez)
Vizualizari
4041

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 25 mai 2019 - Duminica 26 mai 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În 25-26 mai este sărbătoare pentru cei mici! Se anunță un nou weekend de poveste la Institutul Francez: CĂSUȚA PITICILOR, ediția a 8-a!

În acest an, evenimentul este inclus în programul SEZONULUI ROMÂNIA-FRANȚA. La Institutulul Francez din Timișoara consacrăm o serie evenimente publicului tânăr, sub egida „Sezonul Piticilor”. Cu peste 100 de activități pline de veselie și, bineînțeles, cu spectacole feerice, festivalul Căsuța Piticilor este cel mai important dintre ele. În program, spectacole, teatru, dans, muzică, jocuri și activități distractiv-educative, demonstrații sportive, ateliere artistice și multe altele, pentru două zile de neuitat!

Atmosfera rock’n’roll a acestei ediții va fi asigurată de trupa franceză RICARDO - Spectacles enfants, care va susține două concerte rock pentru copii!
Patru bandiți iau în stăpânire scena pentru un concert care promite să scoată scântei. Ricardo, șeful trupei, interpretează cântece amuzante, înduioșătoare sau explozive. Acesta se joacă cu publicul, făcându-i să danseze pe copii și pe părinții lor, în timp ce își conduce clica de mercenari ca un maestru.
Ricardo Guinée, Rudy Roberts, Christophe Babin, Morgan Dubois sunt muzicieni profesioniști cu peste 20 de experiență scenică, obișnuiți cu turneele în Franța și în străinătate. Membrii trupei au făcut parte până acum din numeroase proiecte muzicale dintre cele mai diverse (trupe de rock, metal, jazz, comedie muzicală sau circ).

Și de această dată avem alături de noi numeroși colaboratori, majoritatea fiind parteneri ai cardului Cultura Plus, care asigură și intrarea la toate activitățile. Îi vom prezenta pe rând în săptămânile care urmează.

În plus, participanții vor avea parte și de o feerie de baloane de săpun în ambele zile ale festivalului, împreună cu Slash Bubbles Paris.

Așa a fost la ediția anterioară: https://www.youtube.com/watch?v=q7Icoa2buSo

IMPORTANT
Accesul la eveniment se face pe baza Cardul CulturaPlus (pe numele copilului). Părinții și copiii sub 1 ani beneficiază de intrare gratuită. Cardul Cultura Plus nu numai că asigură accesul sâmbătă și duminică la cele 100 de activități magice din cadrul festivalului, dar oferă foarte multe reduceri și facilități la peste 40 de instituții culturale, educative și sportive din Timișoara, timp de un an de zile. Mai multe detalii: http://institutfrancais.ro/Timisoara/text/32/CARDUL_CULTURAPLUS/55

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta