Timisoara

Catelusa, 4 luni, talie mare

Catelusa, 4 luni, talie mare

Detalii

Telefon
0731472264
Categorie
Vanzari/adoptii de animale
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Sunt o catelusa mica de 4 luni dar toti zic ca o sa ma fac mare mare. Sunt isteata, curioasa, iubitoare, cuminte si curajoasa. Sunt o aventura vie, un minunat mister intr-o continua revelare.
Mama spune ca pozele, oricat ar fi de frumoase, nu ma avantajeaza, trebuie sa ma vedeti ca sa ma cunoasteti cu adevarat. Dar tot mama spune ca oricine ma vede se indragosteste de mine instantaneu si iremediabil.
Sunt dulce si frumusica si iubesc copiii, cainii, oamenii...cu pisici nu a incercat mama, ca nu are de unde, dar eu sunt convinsa ca le-as iubi si pe ele. Activitatile mele preferate sunt: plimbarile, joaca, mancarea, saritul in bratele oamenilor de pe banci, daramatul unditelor pescarilor (eu vreau doar sa vad ce sunt dar ele cad). Pentru mine viata de zi cu zi e o inedita aventura, in fiecare loc pe care voi il considerati banal eu fac noi descoperiri fascinante.
Mama mai are o catea care e geloasa pe mine si nu ma poate iubi cum merit eu sa fiu iubita, vedeti voi, mama nu m-a luat fiindca mai voia un catel ci fiindca m-a gasit dormind singurica intr-o statie de autobuz si nu m-a putut lasa acolo.
Te rog din toata inimioara mea, care nu e deloc mica, sa imi gasesti un loc in inima ta si sa ma iei acasa la noua mea familie!"

Catelusa, pe care noi am numit-o Lucy, are 4 luni si e de talie mare. Eu stau intr-un apartament cu o camera, sunt plecata de dimineata pana pe la 5, cateaua mea e geloasa si simt ca Lucy merita o viata mai buna.
Daca esti tu omul lui Lucy te rog contacteaza-ma!
email: andreeapascaru11 @ yahoo.com
nr. de telefon afisat

Lucy e vaccinata, deparazitata si microcipata cu carnet de sanatate. Se asigura din partea mea sterilizarea de la varsta de 6 luni.
Lucy se da atat la curte (pe cat se poate cu acces in casa) cat si la apartament.
Pentru a deveni omul lui Lucy trebuie sa fii major (sau parintii sa fie si ei 100% de acord) si proprietar al locuintei (sa nu stai in chirie).
Adoptia se va realiza printr-un contract de adoptie, semnarea caruia va fi precedata de homecheck (vizita la domiciliu) pentru a ma asigura ca Lucy merge la o casa buna.
De la adoptator imi doresc update-uri cu felul in care Lucy progreseaza si eventual una sau doua vizite daca consider eu ca e necesar.