Timisoara

Ce este un denitrificator? – Sistem de purificare special creat pentru eliminarea nitratilor din compozitia apei

Ce este un denitrificator? – Sistem de purificare special creat pentru eliminarea nitratilor din compozitia apei

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
569

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Denitrificatoarele sunt sisteme care elimina eficient nitratii din apa. In masura in care nitratii sunt extrem de periculosi pentru organismal uman pentru ca anihileaza oxigenul necesar organismului, stagneaza cresterea psihomotorie a copiilor si chiar dezvoltarea inteligentei, sunt cauzatori de cancer, provocand modificarea celulelor, aceasta actiune de tratare a apei prin denitrificator este una necesara ce trebuie realizata, mai ales pentru apele in care se identifica un continut de natriu extrem de ridicat.

Caracteristici ale functiilor unui denitrificator

Functionarea unui denitrificator se realizeaza in mod similar cu cea a sistemelor de dedurizare a apei. Prin urmare, sunt utilizate rasini schimbatoare de ioni, doar ca in acest caz, acestea au proprietati anionic. Schimbul de ioni se realizeaza cu cloruri dar intr-o masura proportionala pentru a nu afecta sanatatea.
Elementul chimic folosit in acest proces este sarea pastile pentru dedurizarea apei.

Aria de aplicabilitate a oricarui denitrificator comercializat de Eco-Aqua.ro

Un denitrificator este necesar in orice instalatie care asigura apa potabila oamenilor. Astfel, denitrificatoarele sunt susceptibile de a fi folosite la casele de locuit, in pensiuni, hoteluri sau alte asemenea locatii, institutiile mari care au domeniu de activitate sanatatea publica, precum si cea privata, spalatorii si orice alt loc unde oamenii iau contact in mod direct cu apa.

Eco Aqua – Partenerul tau pentru furnizarea celor mai eficiente solutii pentru purificarea apei

Eco Aqua este un furnizor de instalatii destinate purificarii apei, indiferent ca vorbim despre denitrificatoare, dedurizatoare, sisteme de dezinfectarea a apei sau alte tehnologii din aceasta gama.

Caracteristicile principale ale unor astfel de echipamente sunt:
  • Denitrificatoarele furnizate de Eco aqua sunt instalatii complet automate care functioneaza pe baza de rasini cu proprietati anionice in combinatie cu saramurile concentrate;
  • Rasinile retin nitratii, iar datorita functiei acestora de regenerare, in urma acestui proces, sunt eliminati;
  • Cel de-al doilea component al denitrificatoarelor – Saramura concentrata – este substanta care realizeaza regenerarea rasinilor;
  • Automatizarea unui astfel de denitrificator este datorata valvulei automate care se gaseste implementata in acest echipament.

Eco Aqua – Numeroase modele de denitrificatoare – Functii profesionale destinate sanatatii umane

EcoAqua.ro prezinta doua modele de denitrificatoare: denitrificator automat simplex si denitrificatorul automat duplex.

Diferenta dintre cele doua, asa cum se poate deduce si din denumirea lor, se rezuma la faptul ca modelul duplex detine doua astfel de rasini care se ocupa de denitrarea apei prin utilizarea ionilor anionici.

Astfel, in cazul denitrificatoarelor automate simplex, regenerarea rasinii se face in orice perioada a zilei in care nu se realizeaza consumul de apa denitrificata.

In cazul denitrificatoarelor automate duplex oferite de Eco Aqua, procesul de regenerare se poate realiza in orice moment, chiar si atunci cand se furnizeaza apa astfel dentrificata, pentru ca functionarea rasinilor actioneaza in mod aleatoriu.

Acest lucru permite ca in momentul in care una dintre rasini functioneaza, cealalta sa se regenereze si invers.

Eco Aqua – Calitatea apei depinde de sistemele utilizate

Pentru o apa pura, din orice punct de vedere, inclusiv pentru o apa fara nitrati, este necesara utilizarea unor echipamente de calitate.

Eco Aqua furnizeaza denitrificatoare de calitate inalta care provin de la producatori recunoscuti in plan international, din tari precum SUA, Franta, Suedia s.a.

Compania ofera clientilor sai servicii profesionale de consultanta specializata la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
(004) 0764183771
(004) 0752137832
Website: eco-aqua.ro
(004) 0740075755.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • 0726538389