Timisoara

Cele mai bune solutii pentru toner imprimanta de calitate sunt aici

Cele mai bune solutii pentru toner imprimanta de calitate sunt aici

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
455

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Consumabilele pentru imprimante, fie ele pentru uz personal sau pentru un centru de copiere xerox, au costuri destul de ridicate in general, dar pentru toner imprimanta de calitate este recomandat sa investim atat timp cat si bani pentru gasirea celor mai bune solutii compatibile sau originale. Specialistii recomanda intotdeauna consumabile originale pentru rezultate exceptionale, iar cele mai bune oferte sunt in mediul online.

TONERPRO comercializeaza ambele variante de toner pentru imprimantele cu laser, dar si cartuse pentru imprimantele cu jet de cerneala, cu peste 2800 produse disponibile de la producatori de top in domeniul tehnologiei. Din cei 20 de producatori cu care colaboreaza si care sunt specialisti in aparatura si accesorii de imprimare de inalta calitate sunt HP, Philips, Samsung, Canon, Epson, Panasonic si multi altii. Kyocera este un producator principal cu care lucreaza si prin acest parteneriat asigura clientilor consumabile eficiente si durabile pentru cele mai bune rezultate, dar si pentru intretinerea imprimantelor. Specialisti in ceramica, producatorii japonezi investesc in sisteme de mentinere a proprietatilor tonerului pentru cat mai mult timp, dar si in buna functionare a imprimantei. Bilele de ceramica prezente in fiecare cartus reprezinta marca lor de calitate in domeniul fabricarii pigmentilor pentru imprimare.

De ce este mai bine sa cumperi online?

Pentru a obtine cel mai bun pret pentru tonerul de care ai nevoie, cel mai simplu mod este sa cumperi online. Pe tonerpro.ro ai toate caracteristicle tonerului listate, impreuna cu numarul estimativ de pagini printate pentru fiecare toner si imprimantele compatibile. Poti cauta dupa marca imprimantei, dupa seria de identificare a acesteia sau in functie de modelul imprimantei vei primi ca rezultat toner compatibil sau original.

De ce unele tonere sunt mai scumpe?

Din cele doua categorii de toner, originale si compatibile, cele originale sunt in general mai scumpe pentru ca sunt create special pentru un model anume. Producatorii lucreaza constant la imbunatatirea culorii si a performantei unui cartus care impreuna cu imprimanta destinata are cele mai bune rezultate. In functie de modelul imprimantei:
  • cantitate de toner difera, la fel si numarul de pagini pe care le poate acoperi,
  • tonerul CMYK consta in cele 4 culori de baza pentru imprimarea color care intotdeauna va fi varianta mai scumpa.
  • pretul unui toner este direct proportional cu utilizarea lui, de aceea este recomandat sa evaluati cat de des folositi imprimanta, daca printati color sau alb-negru, aspecte pe care le-ati avut in vedere si inainte de achizitionarea imprimantei.

Ai nevoie acum de toner?

Daca ai constatat de dimineata ca nu mai ai toner imprimanta sau ai ajuns la munca si trebuie sa dai o comanda rapid, TONERPRO trimite tonerul cu transport gratuit in aceeasi zi in Bucuresti, sau a doua zi in restul tarii, cu livrare gratuita pentru consumabile insumand 499 lei. Colaborarea cu Fancurier si Posta Romana este in favoarea clientilor iar plata se efectueaza prin ramburs sau OP. Ii poti contacta oricand in mediul online si esti asteptat in sediul comercial pentru gasirea solutiei potrivite pentru tine.

Date de contact
Online: www.tonerpro.ro
Telefon: 021 348 15 19, Fax: 021 348 16 19
E-mail: office@tonerpro.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389