Timisoara

Centru de Parbrize Pilkington

Centru de Parbrize Pilkington Timisoara

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Miresei, nr. 3
Telefon
0256/220496, 0256/444484
Fax
0256/220496
Web
www.parbrize.ro
Categorie
Piese auto - service auto
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
7671

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centru de Parbrize Pilkington din Timisoara comercializeaza si monteaza parbrize pentru orice model de autoturism. Centru de parbrize este marca utilizata de firma Pilkington pentru distributia si montajul geamurilor auto in Romania. Aceasta sigla reprezinta calitatea, profesionalismul si continuitatea afacerii pornite sub denumirea de Gimarom inca din anul 1995.
In octombrie 2007 Pilkington a cumparat afacerea impreuna cu cea denumita Gima din Ungaria. O echipa de profesionisti in distributie si montaj, cu experienta locala a intrat in cadrul companiei Pilkington, care a achizitionat Gimarom Invest SA. Grupul NSG este unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto.
www.pilkington.com
Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Filtre

Accesorii auto: Parbrize auto
Zone din Timisoara: Bucovina