Timisoara

Centrul de Radioimagistica Dr. Birsasteanu

Centrul de Radioimagistica Dr. Birsasteanu Timisoara

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Venus, nr. 35
Telefon
0356108733
Web
www.drbirsasteanu.ro
Categorie
Centre medicale - Policlinici
Modificat
acum 7 luni si 4 zile
Vizualizari
10611

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul de Radioimagistica Dr. Birsasteanu Timisoara
Nou centru de Radiologie şi Imagistică Medicală, fondat din dorinta colegului nostru Dr. Florin Bîrsăşteanu. S-a dorit a fii un centru mai aparte in lumea radiologiei timişorene, lucru pe care a si reuşit sa il facă prin introducerea standardului de radiologie digitalizată adică radiologie fără film...acel film pe care toţi il cunoaştem dar care a devenit bătrân pentru o lume medicală care cunoaşte expansiune peste multiple graniţe.

A fost si este primul centru de radiologie care are posibilitatea de a transmite o radiografie clasică la un alt coleg pentru o opinie suplimentară...este ceea ce duce la un diagnostic mai corect.
In vara anului 2008 Centrul de Radioimagistică Dr. Birsăşteanu a achiziţionat primul aparat de rezonanţă magnetică dedicat examinarilor pentru extremităţi-genunchi, gleznă, cot, totodată fiind primul aparat de tip open - MRI din Timişoara.

In tandem cu aparatul de rezonanţa magnetică Centrul de Radioimagistică a achiziţionat un aparat de echografie care beneficiaza de una dintre cele mai performante achiziţii in patologia musculo-scheletală, echografia cu imagistica prin rezonanţă magnetică putînd genera un diagnostic foarte corect în acest domeniu, primii beneficiarii fiind sportivii timişoreni ai diverselor cluburi cu care centrul nostru are încheiate colaborări.

Am fost sau nu la inălţimea aşteptărilor pacienţilor noştrii…acest lucru îl pot spune cei aproape 9000 de pacienţi care au trecut pragul cabinetului nostru.

Orar

Luni - Duminica: 8:00 - 17:00

Filtre

Specialitatea: Radiologie-imagistica medicala
Localitate: Timisoara
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Soarelui