Centrul Medical Sfanta Maria

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 1 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
Centrul Medical Sf. Maria Timisoara
AdresaTimișoara, Strada Romulus, nr. 62
Telefon0256201011, 0256201545
Fax0256201011
CategorieCentre medicale/Policlinici
Modificatacum 2 ani si 7 luni
Vizualizari18045

Descriere

Centrul Medical Sfanta Maria Timisoara

Centrul este adăpostit într-o clădire modernizată și adaptată cerintelor edicale la care s-au adăugat alte două corpuri de clădire.
Centrul medical are un compartiment de asistentă ambulatorie în care se fac investigatii imagistice radiologice și ecografice, asistentă medicală ambulatorie în domeniul astroenterologiei, medicinei interne, pneumologiei, radiologiei, chirurgiei generale (proctologie, flebologie etc.)
Centrul medical este dotat cu un stationar cu paturi cu structură aprobată de către Ministerul Sănătătii pentru spitalizare continuă și de zi în domeniul chirurgiei generale si gastroenterologiei.
Sectia clinică de chirurgie este adăpostită într-un spatiu modern amenajat asigurând confortul hotelier al pacientilor dar și o securitate crescută din punct de vedere medical. Blocul operator constituit din două săli de operatie este construit după standardele europene în vigoare și este dotat cu echipamente de înaltă performantă.
Echipa medicală, atât cea chirurgicală cât și din celelalte specialităti este alcatuită din medici cu mare experientă, cadre didactice ale Universitătii de Medicină, cu competente recunoscute pe plan national și european.

Orar

Luni - Sambata: 9:00 - 20:00