Timisoara

CFR incepe in forta lupta pentru medalii

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
513

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

3 puncte mari în Prahova. Debut excepţional în play-off. Fetele de la CFR s-au impus la Brazi, în prima etapa a luptei pentru medalii, după un meci greu, pe care însă l-au dominat. “Leopardele” au câştigat cu 2-1, golul victoriei “picând” în ultimele minute, contra unei formaţii care nu a pierdut niciun meci în acest sezon. În play-off se joacă însă altfel, iar fiecare punct e vital.
Partida a început în nota de dominare o oaspetelor, care au vrut să demonstreze că pretenţiile la o medalie naţională sunt îndreptăţite. Vârful de lance al echipei, Larisa Sîrbovan a străpuns reduta adversă în minutul 10 şi se părea că meciul va fi uşor. Starea proastă a terenului, dar şi ambiţia gazdelor au complicat puţin lucrurile, şi în ciuda multor ocazii “vişinii” scorul a rămas nemodificat până la pauză. În partea a doua, CFR a continuat să domine jocul, dar exact ca la Baia Mare, gazdele au reuşit să egaleze în minutul 70. “Leopardele” nu au fost descurajate, chiar dacă golul nu a picat deloc bine şi au reluat atacurile. În minutul 89, Ionela Voica a reuşit să înscrie golul unei victorii muncite şi meritate, la capătul unei partide bune, în care s-a jucat un fotbal agreabil, în ciuda terenului foarte greu. 2-1 pentru CFR, care debutează perfect în play-off. După două săptămâni, fetele lui Florin Bugar vor juca la Braşov, apoi în Cupă, pe teren propriu cu Alexandria.
CFR s-a impus în judeţul Prahova în următoarea formulă: Claudia Buză – Melisa Şodinca, Diana Buză, Mihaela Durlă, Denisa Heisu – Mihaela Molnar (81, Florina Abrudan), Ozana Ababei (68, Claudia Bistrian), Ionela Voica, Andreea Cojocaru, Manuela Voica (90, Silvia Usain) – Larisa Sârbovan (90, Elena Obrad).

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro