Timisoara

CFR Timișoara păstrează locul 1 în Superliga de fotbal feminin

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
284

Voteaza & Distribuie

Descriere

6 victorii din 7 posibile si primul loc. Derby-ul etapei a VII-a din Superliga de fotbal feminin s-a disputat pe stadionul de la Gara Mare, unde CFR Timişoara, liderul Superligii, a întâlnit un adversar tradiţional, Real Craiova. Banatencele au facut un meci mare si s-au impus cu 6-0!
Evoluţie încântătoare a „leopardelor” în faţa a circa 100 de spectatori care s-au bucurat de un spectacol agreabil. CFR obţine a şasea victorie în acest sezon şi pregăteşte deplasarea de la Cluj, unde la finele acestei săptămâni va juca contra Olimpiei, campioana ultimelor ediţii.
CFR 1933 Timișoara: Durlă (cpt.) – Șuveț, Bistrian, Abrudan, Heisu – Ababei, I. Voica, Molnar, M. Voica – A. Ion, Sîrbovan. Au mai intrat: Ștefan – Obrad, Biriș, Scurtu și Rotaru. Antrenor: Florin Bugar.
În acest weekend, doar campioana la rugby a mai obţinut victorie, dintre prim-divizionare, după ce a invins clar Steaua.
La baschet, BC Timişoara a pierdut dramatic la Tg. Mureş, la un punct diferenţă, iar ACS Poli a fost învinsă la Botoşani cu 0-2.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro