Timisoara

CH Poli se intareste pentru sezonul viitor

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Clubul timișorean CH Poli și-a completat lista de transferuri din vacanța de vară cu încă doi jucători. Ambii au activat în fostul spațiu iugoslav și acum iau contact cu o echipă din România.
Bogdan Nikolic (a împlinit, luna trecută, 23 ani) evoluează pe posturile de coordonator de joc și inter stânga; a început handbalul la Sutjeska Niksic, cu care a luat o Cupă a Muntenegrului (2007), după care a trecut la Buducnost Podgorica și Lovcen, cu care a câștigat trei titluri naționale. În sezonul recent încheiat a jucat la Pelister Bitola (Macedonia), cu care a fost prezent în Cupa Challenge.
Bogdan Meduric (a împlinit 26 de ani, săptămâna trecută) este din Novi Sad și joacă pe postul de pivot. Cele mai importante rezultate le-a obținut în tricoul legendarei echipe Metaloplastika Sabac (locul 3 în Superliga Serbiei și finala Cupei Challenge în 2011). În cel mai recent sezon a jucat la Radnicki Kragujevac (toamna) și la formația iraniană Samen Al Hojaj (primăvara).
Ambii jucători au semnat pe câte un an cu prelungire automată a încă unui sezon în caz de îndeplinire a obiectivelor. Nikolic și Meduric se alătură celorlalți doi jucători ce au semnat cu CH Politehnica în această vară – extrema dreapta Marko Lasica și portarul Cristian Antonaru. Ei vor fi prezentați oficial în 16 iulie, ziua reunirii handbaliștilor alb-violeți.