Referendum pentru familie
Timisoara

Charussel

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Closca, nr. 86
Telefon
0729991992
Web
http://www.charussellanguages.ro/
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
154

Voteaza & Distribuie

Descriere

Charussel Timisoara - Cursuri de limbi straine pentru copii de la vârsta de 3 ani, afterschool.

Învățarea unei limbi străine de timpuriu este un avantaj major în educația copiilor. La vârsta la care aceștia descoperă modalități de comunicare este de dorit să-și poata crea deprinderi corecte. Datorită informației ce parvine pe diferite canale (televizor, internet, etc.) este ușor să "învețe" o limbă străină, de cele mai multe ori greșit, cu pronunție defectuoasă și cu un vocabular limitat. Limbile străine reprezintă însă un capitol important al educației, în special într-o eră a comunicațiilor.

La Charussel Languages folosim metode interactive ce îndrumă copiii pentru a putea gândi direct în limba studiată. Materialele audio-video fac parte din activitățile interactive ce stârnesc interesul copiilor unei limbi străine și pentru dobândirea unei exprimări fluente chiar dinainte de a învăța să citească. Prin conversațiile în grup copiii își dezvoltă deasemenea și abilitățile de comunicare și socializare.

Activitățile desfășurate la Charussel Languages sunt structurate cu grijă pentru a asigura calitatea educației oferite, pentru a menține interesul copiilor și pentru a alterna metodele de lucru cu cele recreative pentru a crea un climat cât mai plăcut și pentru a evita suprasolicitările sau rutina.

Filtre

Tip locatie: Afterschool, Particulara
Zone din Timisoara: Mehala
Cursuri: Cursuri de engleza