Timisoara

Chess Contest - Sport sau pasiune?

CHESS CONTEST - Sport sau pasiune?

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
441

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru tine șahul este mai mult decât un sport, este o pasiune? Ți-ai dori să atragi atenția regelui, sau să cucerești regina?

Atunci, Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) te așteptă să faci mutarea și să i te alături în Timișoara, la Restaurantul Universitar al Politehnicii, în perioada 11-13 decembrie, unde va avea loc Chess Contest.

Ce este Chess Contest? Este un concurs național de șah, aflat la cea de-a VIII-a ediție. În cadrul acestei competiții există două secțiuni, una pentru jucători legitimați, participarea fiind recunoscută de Federația Română de Șah, iar alta pentru cei nelegitimați. Concursul este destinat atât elevilor, cât și studenţilor, desfășurându-se în sistem elvețian, în 7 runde. Anul acesta, unul dintre obiective este acela de a provoca și mai mulţi participanţi ai acestui sport al minţii. De asemenea, pe lângă experiența pe care o veți dobândi, aveți șansa de a câștiga numeroase premii, doarece anul acesta vor fi premiate 6 categorii.

Înscrierile au loc în sediul Ligii AC, aflat în corpul Electro al Universității Politehnica Timișoara, până la data de 10 decembrie. Înscrierile se pot face și pe site-ul www.chess.ligaac.ro. Tot aici veţi găsi informaţii suplimentare și regulamentul concursului. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare la duel!