Timisoara

Christmas Show – la Manej Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
961

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 decembrie 2013 - Duminica 8 decembrie 2013S: 12:00-17:00, D: 11:00-16:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Christmas Show – la Manej Timișoara
07 - 08 decembrie 2013

În acest final de săptămână, Manejul Timișoara găzduiește concursul de sărituri peste obstacole Christmas Show, organizat de Direcția Silvică Timiș și Clubul Hipic Romsilva Timișoara.
Concursul se va derula sâmbătă și duminică (7 și 8 decembrie 2013), în intervalul orar 12:00 – 17:00, respectiv 11:00 – 16:00. Concursul este destinat călăreților amatori și profesioniști din partea de Vest a țării, membri ai cluburilor sportive de specialitate. Sunt așteptați să participe aproximativ 25 de cupluri jocheu – cal. Înscrierile se pot face telefonic, până miercuri, ora 16:00. Se va asigura cazare pentru cai la Manej.
În ambele zile vor avea loc câte 4 probe de nivel, obstacolele folosite în concurs având înălțimea de: 90 cm, 100 cm și 110 cm, existând și o probă în oglindă pentru copii. Dumincă, câștigătorii fiecărui nivel vor fi premiați cu câte 550 lei, iar copiii vor primi premii în obiecte. Cea mai interesantă probă o constituie cea cu numărul 8, proba specială intitulată Horse & Bike: călărețul trebuie să parcurgă contra-cronometru jumătate din traseu, sărind peste obstacole cu calul, apoi va folosi o bicicletă, pentru un parcurs printre jaloane.
”Anul acesta, Moș Crăciun ajunge mai repede în Timișoara: vine călare pe cal în acest weekend. Organizăm pentru prima oară în aproape 17 ani un spectacol dedicat Sărbătorilor de Iarnă, din dorința de a continua evenimentele ecvestre frumoase destinate publicului timișorean. Un alt element inedit este dat de această probă specială, Horse & Bike, o probă unică în țară, concepută și promovată de mine. Motivația creării ei este simplu: călăreții sunt oameni activi, în formă, iar o astfel de probă le va scoate în evidență spiritul competitiv și forța fizică. Pe lângă probele concursului în sine, pregătim și alte surprize pentru spectatorii noștri, în special pentru cei mici” – Vadim Iavorovski, antrenor Manej Timișoara, președinte al Comisiei Naționale de Arbitri și organizator al evenimentului Christmas Show.
Spectacolul este deschis publicului larg, tuturor iubitorilor de cai, iar intrarea este liberă în ambele zile de concurs.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta