Timisoara

Cinci campioni de la RCM sunt la echipa nationala

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
543

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Dacă la primele trei partide din Cupa Europeană a Naţiunilor, RCM Timişoara a dat patru jucători naţionalei, pentru meciul cu Belgia a mai fost convovat un jucător din lotul campionilor. Astfel pe lângă obişnuiţii Fercu, Carpo, Căpățână și Pungea, a mai fost selecţionat şi Otar Turashvili. Restul lotului echipei bănăţene se află la Arsenal Park din Orăştie, unde are loc al doilea stagiu centralizat al campionilor.
Naționala de rugby a României va disputa sâmbătă cel de-al patrulea joc din cadrul Cupei Europene a Națiunilor, în deplasare, contra Belgiei. Selecționerul Lynn Howells a convocat 29 de jucători în cantonamentul „stejarilor” de la Izvorani, joi fiind programată plecarea spre Bruxelles, până atunci echipa fiind cantonantă la Izvorani. Partida Belgia – România, contând pentru etapa a patra a CEN, se va desfășura sâmbătă, la Bruxelles, pe stadionul Roi Baudoin.
02.02.2013: Portugalia – România: 13-19
09.02.2013: România – Rusia: 29-14
23.02.2013: Spania – România: 15-25
09.03.2013: Belgia – România, Bruxelles
16.03.2013: România – Georgia, Bucureşti
Cantonamentul RCM-ului se încheie vineri, iar la întoarcerea acasă, rugbiştii vor disputa primul amical al anului cu Ştiinţa Petroşani, la Valea lui Liman.