Timisoara

Cincizeci de umbre intunecate

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
343

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 13 februarie 2017 - Joi 16 februarie 201712:30, 14:00, 15:00, 16:30, 17:30, 19:00, 20:00, 21:40, 22:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Titlul original: Fifty shades Darker

În timp ce Christian (Jamie Dornan) se lupta cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie sa se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

"Darker" prezinta povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, accepta sa se împace cu acesta. În încercarea de a-și recladi relația cu barbatul iubit, Anastasia este prinsa într-un vârtej de intrigi și întâmplari care o pun în cele din urma în fața celei mai importante decizii.

Dupa desparțirea de Christian, Anastasia începe sa lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar fața de ea. Între timp, aceasta se împaca cu Christian, neștiind ca el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și cauta motive sa îl concedieze. Când Jack o șantajeaza pe Ana în legatura cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din cladirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determina sa își arate adevarata fața și care dezvaluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

În scena intra Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care cauta sa revina în viața lui și sa o înlature pe Anastasia din peisaj.

Filtre film

Gen: Drama, Romantic
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta