Timisoara

Clinica President se transforma in Spitalul Premiere

Clinica President se transforma in Spitalul Premiere

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Vizualizari
3965

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suntem onorați să vă anunțăm o nouă colaborare între specialiștii de top din domeniul medical timișorean, colaborare în urma căreia a luat ființă un nou spital privat, Spitalul Première, din fosta Clinica President cunoscută ca o maternitate privată de succes.
Nu este vorba doar de o schimbare de nume, ci de o profundă schimbare structurală și
organizatorică care a dus la apariția unui spital privat care reunește domenii medicale de avangarda, conduse de unii dintre cei mai buni specialiști care au decis să-și concentreze activitatea doar pe domeniul medical privat.
Pe lângă maternitatea privată și centrul de medicină fetală cu o bogată experiență în domeniu, unde se efectuează screeningul, diagnosticul și managementul/ tratamentul anomaliior fetale, existente deja, Spitalul Première și-a îmbogățit sfera domeniilor de activitate cu un departament de chirurgie ginecologică minim invazivă de avantgardă.
Acest departament, de referință, are în portofoliu două premiere naționale și va aborda laparoscopic inclusiv patologia dificilă: patologia oncologică și endometrioza profundă avansată.
Vom promova chirurgia "single port" și reconstrucția mamară în tratamentul cancerelor mamare.
Spitalul Première are în structură și un departament de neonatologie echipat cu aparatură modernă pentru reanimarea și monitorizarea nou născuților în cele mai bune condiții, supravegherea lor fiind realizată de o echipă completă, specializată și extrem de competentă de medici și asistente 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, departament în care se pot îngriji atât nou născuții eutrofici cât și prematuri.
Acest spital își va primi pacienții într-o atmosferă caldă și prietenoasă, datorată personalului profesionist care pune în centrul atenției pacientul, femeia gravidă, mama și copilul.