Timisoara

Comedia "All inclusive"

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1102

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 26 noiembrie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Un spectacol la care râsul e contagios, o comedie ca un cocteil spumos cu ingredientele intense ale vieții - iubire, trădare, entuziasmul irepresibil al tinereții și crizele comice ale maturității - îl readuce la Timișoara pe unul dintre cei mai admirați actori români, Marius Manole, într-o distribuție briliantă, cu Medeea Marinescu, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman. Spectacolul ”All inclusive” va fi jucat în 26 noiembrie 2018, de la ora 20.

”Acțiunea comică gravitează în jurul familiei formată din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment. Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, îi anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil cu nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traversează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Neașteptate întorsături ale situației se întâmplă când protagoniştii acestui scenariu ajung faţă în faţă”, dezvăluie realizatorii.

Spectacolul este regizat de Vlad Zamfirescu, cu o scenografie de Mădălina Marinescu. Biletele costă, în funcție de loc, 80 sau 100 de lei și sunt disponibile la Agenția Operei timișorene.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta