Timisoara

Competitia de treasure-hunt pe biciclete si alergare “DESCOPERA TIMISOARA”

Detalii

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Descriere

Competitia de treasure-hunt pe biciclete si alergare “DESCOPERA TIMISOARA”
“Clubul Sportiv GRATZU” organizează duminică, 7 Mai 2017, cea de-a patra ediție a evenimentului unicat in Romania, de descoperire de “comori” pe bicicleta sau in alergare.

Această competiție sportivă este menită să-i ajute pe cetateni să își cunoască mai bine orașul în care locuiesc sau lucreaza, să facă mișcare și faca miscare in alergare sau să folosească bicicleta în scop turistic, sportiv, recreațional și ca mijloc de deplasare mai sănătos și mai curat.

Scopul nostru este de a promova și de a cunoaște orașul prin evidențierea atracțiilor turistice ale Timișoarei, de a încuraja cetățenii să faca miscare sau sa utilizeze bicicleta.

Punctul de plecare este Parcarea Iulius Mall de la ora 10 (ora startului).
Echipele inscrise , fiecare formata din minim 2 membrii (optional 3) , vor avea de găsit 30 de puncte de arbitraj cu valoare de cate 1 punct si 5 puncte bonus cu valoare dubla, de 2 puncte valorice.
Echipele, vor trebui ca in termen de 3 ore de la Start, sa adune cat mai multe puncte pentru a fii desemnate câștigătoare.

Înscrierile la acest eveniment se fac online pe www.cupacetatilor.ro pana Joi 4 Mai, urmand ca Duminica 7 Mai de la ora 8.30 echipele sa achite doar 10 lei, contravaloarea pachetelor de start si sa extraga primul punct de plecare de pe traseu.
Cei ce nu s-au inscris online pana la data de 4 Mai, mai au posibilitatea sa se inscrie in ziua de concurs, dar numarul de echipe ce se pot inscrie in aceasta zi este limitat la 100, iar pachetul de start va valora 20 lei in acest caz.

Toți participanții trebuie sa respecte regulile de circulație, codul rutier si indicațiile semafoarelor.
Banii adunati in urma inscrierilor la acest eveniment vor fii folositi de catre clubul sportiv organizator, in sustinerea copiilor cu posibilitati materiale reduse in accesarea programelor de sport si participarea la competitii sportive.

Se vor premia primele 3 echipe de la categoria biciclete precum si primele 3 echipe de alergători care au obținut cele mai multe puncte in cel mai scurt timp de concurs. Premiile puse in joc pentru concurenți depășesc valoarea de 4.000 euro

Pentru detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0732453433, persoană de contact: Grațian Bolog, event manager.

Clubul sportiv GRATZU” este o asociație non profit înființata la TIMISOARA in anul 2008 ce are peste 280 membrii si a organizat peste 60 de evenimente sportive si recreaționale de la înființare si pana astăzi. Susținem mișcarea indiferent de forma ei, sportul sănătos si atitudinea pozitivă si încurajatoare fata de orice presupune sănătate si sport.