Timisoara

Concentratul de Lipozomi Plus

Concentratul de Lipozomi Plus

Detalii anunt

Telefon
0256218178, 0356003368, 0732166515
Web
http://www.dermocenter.ro/servicii/
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
569

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Concentratul de Lipozomi Plus - pentru un ten cu aspect uniform si neted si pentru reducerea rosetii pielii

In urma cu doar cativa ani medicina a descoperit o calitate extraordinara a acidului tranexamic (TXA) - opreste sangerarea in cazul victimelor din accidente recente, putand astfel salva zeci de mii de vieti omenesti din intreaga lume. El este de asemenea folosit acum si in timpul operatiilor pentru a controla sangerarea pacientilor, inclusiv in chirurgia dentara.

Acidul tramexamic s-a dovedit insa intre timp si un ingredient absolut revolutionar in industria frumusetii. Iata ca acum laboratoarele Dermaviduals il introduc alaturi de vitamina B3 (Niacinamida) ca elementul de baza al celui mai nou produs al lor - Concentratul de Lipozomi Plus.

Pe piele acidul tramexamic functioneaza ca un agent de reparare a barierei de protectie naturale a pielii si ajuta la refacerea pielii deteriorate. TXA are de asemenea un efect de inhibare asupra productiei de melanina (pigmentul pielii), prin aplicare directa pe piele reducandu-se rosata acesteia.

Astfel noul produs Dermaviduals poate fi utilizat cu mult succes pentru pielea predispusa la hiperpigmentare, rozacee si cuperoza. E poate fi adaugat in compozitia cremelor de baza DMS sau se poate aplica direct pe piele sub forma de concentrat pur.