Timisoara

Concert de colinde: Dati drumul la cer!

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
205

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Totul a început în urma cu doi ani, când timizi, îmbrăcați în straiele strămoșești, treceam pragurile bisericilor din satele bănățene și îi colindam pe cei care ne așteptau cu nerăbdare și ne primeau în inimile lor cu totul. Nu știam nici noi cine dă și cine primește cu adevărat, căci bucuria colindelor se revărsa asupra tuturor și ne făcea să simțim într-un fel aparte: să simțim românește, creștinește fiecare vers colindat.

După doi ani de colindat prin sate, povestea continuă, iar pe lângă sate și spitale, ne-am hotărât să venim și în fața voastră.
Venim sa te colindăm pe TINE, cel alături de care zi de zi așteptăm la semafor; pe TINE, cel lângă care stăm în tramvai; pe TINE, cel cu care ne întâlnim duminica la Sfânta Liturghie.

Venim să te colindăm pe TINE, Timișoara noastră dragă!
No, slobod îi a colinda?!

Concertul nostru de colinde e cu intrare liberă, dar este un concert CARITABIL, prin care strângem fonduri pentru familiile de care Departamentul Social-Filantropic „Zâmbet pentru inimă!” al asociației noastre se ocupă an de an în cadrul campaniei „Vreau să zâmbesc de Crăciun!”.