Timisoara

Concert Delia: Acadelia

Detalii

Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2777

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acadelia - Sala Olimpia
Sala Olimpia
Duminică, 24 Februarie
20:00
Bilete: https://bit.ly/2CN9FU4 și offline în punctele de vânzare iaBilet din Timișoara: magazinele Uman, Diverta și Flanco
Informații: 0314 326 888

ACADELIA
Delia revine la Tmișoara de "Dragobete" cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei... și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.