Timisoara

Concert Luna Amara

Concert Luna Amara in Daos

Detalii

Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
1719

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luna Amară ajunge la Timișoara cu turneul național „Nu știu, nu iau, nu sunt”
Acesta este primul turneu organizat în parteneriat cu Asociația culturală „Sunetul Muzicii” și este prima colaborare între formația Luna Amară și impresarul artistic Richard Constantinidi după 11 ani.
Luna Amară prezintă în premieră noul single și videoclip „Nu știu, nu iau, nu sunt”, care se va regăsi pe viitorul album de studio al formației.
După săli pline la București, Brașov, Iași, Craiova și Cluj, încheiem turneul într-un mod elegant și firesc, în Capitala Culturală Europeană 2021:
-vineri 3 noiembrie la Timișoara, Reflektor (+ The Skywalkers)
Nu știu, nu iau, nu sunt
Noua piesă Luna Amară, „Nu știu, nu iau, nu sunt”, face parte de pe viitorul album electric. Stilistic, piesa semnalează intenția trupei de a rămâne în zona alternative metal dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de „layere” electronice (suprapuneri de straturi de linii melodice) asigurate de Marius (de la Baba Dochia).
Videoclipul care va fi lansat vineri 13 octombrie este realizat de Anya Dimitrov - cu care Luna Amară a mai lucrat pentru videoclipul piesei „Aproape” - și beneficiază de aportul lui Ionuț Caras, un tânăr actor expresiv și talentat. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, în rolul unui personaj colectiv al neputinței și refuzului. Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Teatrului Național Cluj, trupa ținând să mulțumească doamnei Oana Herlo și domnilor Constantin Pojonie și Jenel Moldovan.
The Skywalkers
Formația invitată să deschidă evenimentul este formată din liceeni. Thea (chitara si voce), Raul (chitara), Raluca (chitara bas) și Matei (baterie) sunt un cvartet vesel și optimist are vrea să transmită mesaje frumoase și să încânte sufletele care le ascultă muzica LIVE.
"Numele pe care il poarta trupa noastra este un mesaj pe care vrem sa-l transmitem publicului: ne dorim sa-i scoatem din cotidian, sa-i ducem intr-o alta dimensiune, unde bucuria si libertatea sa fie deplina."
- Thea Marconi (voce, The Skywalkers)