Timisoara

Concert Alexandra Usurelu

Detalii

Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1969

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alexandra Ușurelu în concert extraordinar pe 8 martie în Bega Shopping Center

”Mă duc în Bega să-mi iau....”
De 45 de ani timișoreni din toate părțile orașului rostesc aceste cuvinte.

Poziționat în inima orașului, centrul comercial Bega a reprezentat în ultimii 45 de ani un simbol pentru locuitorii orașului dar și pentru vizitatorii care se opresc aici.

În 2019 ne-am propus să sărbătorim cum se cuvine istoria acestui loc special și am ales ziua de 8 martie pentru marca debutul evenimentelor aniversare.
Împreună cu Comunitatea Verde pentru Biciclete vă invităm la un concert extraordinar susținut de Alexandra Ușurelu și Petrila Strings Quartet.

Apreciată pentru muzica sa curată, Alexandra revine pe scena timișoreană alături de band-ul său și Petrila Strings Quartet.
Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.
Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.
Cu un singur album lansat până acum, Alexandra confirmă cu fiecare concert succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.
Pe 8 martie 2019, Alexandra va reveni la Timișoara însoțită de band-ul său și apreciatul cvartet de coarde timișorean Petrila Strings Quartet.

Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitații.

Cei care vor să intre în posesia unei invitații la concertul Alexandrei Ușurelu trebuie doar să urmărească paginile de Facebook @BegaShoppingCenter și @VerdepentruBiciclete și conturile de Instagam @begacenter și @verdepentrubiciclete – vor avea zilnic șansa să câștige o invitație pentru două persoane la eveniment.

La mulți ani, Bega Shopping Center!

- Sfarsit -

Despre Shopping Center BEGA

Shopping Center BEGA este localizat in centrul civic, comercial, bancar, si cultural al municipiului Timișoara. Centrul comercial este situat pe strada Carol Telbisz nr.3, fiind uşor accesibil din orice punct al orașului.
Construcția este modernă, independentă, formată din subsol, parter si trei etaje având o suprafață comercială de 8.600 mp.
Accesul între niveluri este posibil folosind scările rulante cu dublu sens, lifturi de mare capacitate pentru persoane si marfă.
Principala ancoră este : Carrefour - supermarket cu aproximativ 1650 mp la subsol.
La etajul 4 veți găsi un loc de joacă pentru copii unde se organizează petreceri, cursuri si activități.
Mixul de produse pe care le găsiți in Centrul Comercial Bega include: îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, articole sport, bijuterii, cosmetice & parfumuri, IT & telefonie, mobilă si diverse servicii.