Timisoara

Concert Danny Serrano

Concert Danny Serrano

Detalii petrecere/concert

Web
http://sense-studio.ro/
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Apartine de
Sense Studio
Vizualizari
752

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 martie 201522:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Danny Serrano - Halele Fructus - Sense Studio - 13 Martie 2015

▲DANNY SERRANO este una dintre cele mai captivante sperante in muzica electronica. Amestecand stiluri si stari de spirit, seturile lui Danny au energie, precizie si mai mult decat orice, suflet. Danny ia scena la 16 ani dupa ce experimenteaza seturi prin vizitarea mai multor Dj Europeni. Inspirat de DJ ca Satoshi Tomiie, Lauren Garnier si multi altii, Danny a realizat rapid ca viitorul sau se afla in muzica.

Dupa un rezidentiat la "Refugio" si "Ritual", cluburile de top din Madrid, in 2004 Fernando Godoy (Señor Goldwind) il descopera si este cel care ii da oportunitatea sa se faca cunoscut national si international. Danny a reusit sa scoata un numar de piese de inalt profil, care au mare receptie pe langa urmatoarele case de discuri (Get Physical,Bouq, Viva Music, Suchtreflex, Noir,Saved Records,Break New Soil si multe altele...), asigurandu-si sprijinul unor mari artisti ca Luciano, Loco Dice, Steve Lawler, Richie Hawtin, Marco Carola, Joris Voorn,Reboot, Nic Fanciulli, etc. In 2011 a devenit parte casei de discuri Saved Records, detinuta de prestigiosul Dj Nic Fanciulli. In timpul verii 2010-2011 Danny a avut petreceri in Space, Ibiza, impartind pupitrul cu cei mai buni DJ din lume, lasand in urma o impresie buna persoanelor prezente la eveniment.

.................................................................................................
▲Tatiana Pruncu alias TANIA s-a nascut in București, unde muzica eletronica a inceput sa devina populara in anii 2000, pe cand era o adolescenta. De-a lungul anilor, ea aduna experiență si, in 2012, ea isi incepe cariera de DJ in cluburile locale si prin intermediul unor seturi de radio, foarte cunoscute, printre care se numara si Ibiza Global Radio. Seturile ei sunt "ussualy", un amestec fin, artistic si profund, techno si tech-house. In 2013 ajunge deja sa urce pe scena marilor cluburi din Romania, iar in 2014 este deja chemata si peste hotare. Vizeaza foarte sus si intentionează si in continuare acest lucru, pentru ca, asa cum spune ea, "Toate visele noastre pot deveni realitate daca avem curajul de a le urma."

.................................................................................................
▲ALEXANDRU POPOVICI este creatorul AfterNigHt events [ANe], care a avut un real succes în turul aniversar pe care l-a susţinut in 2013 în cele mai cunoscute cluburi din România, printre care Club Midi (Cluj), Kristal Glam Club (Bucuresti), club no name (Timisoara), etc.
Și-a început cariera în 2002 și are în prezent partyuri alături de mari artiști (Pushkarev, Narcissa, Simina Grigoriu, Coyu, Pagal, Jay Lumen, Prok & Fitch, Deepjak, Eftimie, Optick, Mahony, etc.), cu un stil deja caracteristic, combinand minimal, deep, dub-tech, techno.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta