Timisoara

Concert Madalin Luca – FolklorTRONIK

Concert Madalin Luca – FolklorTRONIK

Detalii

Telefon
0720762073
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Apartine de
Casa Artelor - Directia Judeteana pentru Cultura Timis
Vizualizari
990

Voteaza & Distribuie

Descriere

FOLKLORtronik- concert de nai si instrumente electronice - Madalin Luca

FolklorTRONIK nu este denumirea unui concert sau a unui album, ci a devenit un stil muzical propriu lui Madalin Luca, in care muzicianul foloseste naiul acustic si naiul procesat electronic prin intermediul procesorului de voci, loop-uri live – linii melodice, ritmice si armonice create cu ajutorul naiului si a altor instrumente electronice sau acustice, ritmuri electro, instrumente virtuale, soundscape-uri, efecte sonore construite cu diferite softuri.

FolklorTRONIK inseamna: inovatie muzicala, improvizatie, experiment, creativitate, emotie, imaginatie, libertate sonora.

FolklorTRONIK e spatiul muzical in care se intalnesc original si simbiotic folclorul vechi romanesc cu muzica contemporana.

FolklorTRONIK propune o sonoritate inedita, construita live, intr-o maniera electro-ethno-jazzistica.

Singur pe scena, Madalin Luca recreeaza o intreaga orchestra construind pas cu pas, in timp real, prin improvizatia muzicala, liniile ritmice si melodice ale fiecarei melodii intr-o maniera ethno – jazzistica, conferind unicitate fiecarui moment muzical, fiecare concert fiind inimitabil si irepetabil.