Timisoara

Romanian Fusion Music & Dance

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
335

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timisoara - 22 Aprilie, Colegiul National de Arta "Ion Vidu", ora 20:00.

Pentru prima dată, trupa DEVAS va concerta anul acesta și la Brașov. Orașul a fost inclus în prima parte a turneului național ”Romanian Fusion Music and Dance”. Cunoscuți pentru unicitatea lor, cei trei artiști ai trupei Devas, îmbină tradiționalul românesc cu muzica modernă, într-un show excepțional.

Premiera îi va întâmpina pe spectatori și invitați cu pâine și sare și le pregătește celor prezenți foarte multe surprize și momente inedite. Formația de tulnicărese Bucium vor încânta urechile publicului prezent, iar Alexandru Gecse va cânta la Caval și Tilincă, două dintre instrumentele tradiționale românești.

Tradiția și valorile muzicale românești fuzionează cu muzica modernă a zilelor noastre. Cu toții am auzit de ”Ciuleandra”, ”Perinița” sau ”Călușarii”, sunt doar trei dintre dansurile pe care spectatorii le vor putea vedea într-o formulă originală, pe muzica trupei DEVAS. Dansatorii profesioniști ai trupei Phoenix Dance Events vor introduce publicul într-o poveste de neuitat.

Trupa DEVAS va concerta la Timisoara pe data de 22 aprilie, la Colegiul National de Arta "Ion Vidu", de la ora 20:00. Biletele pot fi cumpărate înaintea evenimentului sau pot fi comandate prin telefon, la numărul 0734/727.680, intre orele 12:00-21:00. Prețul întreg al biletelor este de 25 lei și redus pentru elevi, studenți și pensionari, 15 lei.

Spectacolul ”Romanian Music Fusion and Dance” este recomandat de consacrații artiști ai muzicii populare românești, Dumitru Fărcaș și Ioan Bocșa, și de Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” București.