Timisoara

Concurs de Discursuri

Concurs de Discursuri

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
1478

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 27 martie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Miercuri de miercuri/saptamana de saptamana, ne întâlnim pentru a ne şlefui abilităţile de vorbit în public (la întâlnirile săptămânale Timişoara Toastmasters.

Odata pe an ne adunam cu mic, cu mare, pentru a-i alege pe cei mai buni dintre noi si iata ca asosit momentul să “Căutăm cel mai bun speaker!”

Aşadar, dacă sunteţi pasionaţi de vorbit în public, de dezvoltare personală, sau dacă sunteţi pur şi simplu curioşi vă invităm la Concursului de Discursuri organizat de Timişoara Toastmasters, joi, 27 martie, de la ora 19:00, la Casa Adam Müller Guttenbrunn (Piaţa 700).

Veti avea ocazia să urmăriţi nu mai puţin de 3 concursuri: cel de discursuri pregătite (ca la carte), cel de discursuri improvizate, şi concursul de evaluări. Plus ca va asteapta cateva surprize dacă veţi fi prezent la eveniment.

Fii cu ochii pe aceasta pagina pentru a afla informatii inedite despre concurenţi şi despre programul evenimentului. Între timp, tu poţi să îţi rezervi seara de joi 27 martie, şi să dai going pentru ca noi să îţi păstrăm un loc!