Timisoara

Concurs foto: AquaParkArsenal Vibe

Detalii eveniment

Web
www.aquaparkarsenal.ro
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
377

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 1 octombrie 2016 - Sambata 8 octombrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Concurs foto: AquaParkArsenal Vibe

Arsenal Park lansează o provocare: vrem să vedem cele mai frumoase fotografii realizate în AquaPark Arsenal!
Inaugurat în iunie 2016, AquaPark Arsenal a devenit una dintre atracțiile din județul Hunedoara. Mii de oameni ne-au trecut pragul in fiecare săptămană! Mulți oaspeți au surprins imagini la AquaPark Arsenal, cu atmosfera de distracție, dar și de relaxare care predomină în parcul nostru acvatic. Vrem să premiem cele mai frumoase dintre fotografii.
Astfel încât, vă invităm la un concurs foto:AquaPark Arsenal Vibe, desfășurat în perioada 01.10.2016 – 08.10.2016.

Procedura de derulare a concursului este următoarea:
• Concurenții se vor înscrie pe adresa de e-mail info@aquaparkarsenal.ro prin trimiterea unei fotografii realizate la AquaPark Arsenal, alături de informațiile legate de concurent (nume, prenume, vârstă, număr de telefon); termenul limită de trimitere a fotografiilor: 08.10.2016
• Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Arsenal Park: www.facebook.com/aquaparkarsenal si pe pagina www.instagram.com/aquaparkarsenal în perioada 10-12.10.2016, când va avea loc sesiune de voturi online (exclusiv pe pagina de Facebook)

Concursul se adresează tuturor clienților AquaPark Arsenal, având vârsta cuprinsă între 18 și 70 ani.
Premiile puse la bătaie constau în câte o invitație dublă de o zi la AquaPark și acces dublu la Aventura Park Arsenal (tiroliană, PowerFan Jumps și traseele de cățărare) .Mai multe informații, pe www.arsenalpark.ro.
Regulamentul concursului și alte informații se regăsesc pe www.aquaparkarsenal.ro.

ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 88 de hectare pe care se întinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină. Prin realizarea obiectivelor precum AventuraPark Arsenal, AquaPark Arsenal, SkatePark, Patinoar și amenajarea Turnului de Apă Arsenal, Arsenal Park a devenit cel mai mare parc de distracții din România.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta