Timisoara

Conferinta publica “Un parinte informat - un copil sanatos"

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
245

Voteaza & Distribuie

Descriere

Va invitam la a doua conferinta din cadrul proiectului "Alimentatia - pas cu pas catre sanatate", cu TITLUL "Un parinte informat - Un copil sanatos", care va avea loc miercuri in data de 13 decembrie 2017, incepand cu ora 18:00 la Hotel Continental, Timisoara.

Proiectul isi propune sa puna bazele educatiei nutritionale la nivel de familie, deoarece alimentatia este componenta de baza a unui stil de viata armonios. Copilaria este perceputa adesea ca o perioada de rasfat culinar, o etapa a vietii in care invatam cu usurinta sa primim recompense, sa mancam in mod conditionat sau impus. In realitate aceasta minunata a vietii noastre reprezinta sansa de a invata sa traim frumos, sanatos, armonios, sa obtinem performanta din farfurie, cu ajutorul alimentatiei, sa creionam tabieturile de familie, sa punem bazele educatiei nutritionale.

Sanatatea copiilor nostri reprezinta armonia dintre minte, trup si suflet si este mult mai usor sa o construim pas cu pas inca din prima secunda de viata, decat sa corectam, mai ales atunci cand anturajul isi pune amprenta asupra preferintelor alimentare ale copiilor nostri.
Un parinte informat este cel ce poate darui zambetul copilului sau, caci un copil sanatos este un copil fericit.

Mancarea sanatoasa poate fi un adevarat medicament pentru trup, minte si suflet. Povestea de succes a firmei Pronat s-a dezvoltat in timp avand la baza principii precum: viata sanatoasa, energie, vitalitate, daruire si profesionalism. Participa la intalnirile noastre si invata sa fii sanatos!

Intrarea este gratuită, in limita locurilor disponibile. Pentru rezervarea unui loc, este necesar sa va inscrieti la tel 0786.950.493 sau sa trimiteți un email de confirmare la adresa info@pronat.ro cu urmatoarele informatii: nume, email și telefon.

Despre Alina Stoica: terapeut nutritionist, membru al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara din Romania, masterand in Nutritie si Sigurantă Alimentara, membru in proiecte de cercetare stiintifică in domeniul alimentelor organice. Este fondatoarea unui concept unic in Romania, prin care propune conturarea unei educatii asupra valentelor alimentatiei in sanatatea fizica, emotionala si intelectuala.