Timisoara

Conferinta de HR Signal Connect aduce speakeri de renume la Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1452

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Conferinta de HR Signal Connect aduce speakeri de renume la Timisoara

Peste 100 de profesionisti in resurse umane sunt invitati la conferinta de HR Signal Connect ce va avea loc in 22-23 octombrie la City Business Centre din Timisoara.
In cele doua zile ale conferintei, participantii vor putea dobandi cunostinte noi in domeniul de resurse umane de la peste 10 speakeri de renume la nivel national si international care vor dezbate subiecte actuale precum leadership, branding sau CSR.
Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Adina Bufnea (HR Manager Gameloft) si Monica Vijeu (Fondator TalentZone) sunt printre primii speakeri care si-au confirmat prezenta la eveniment si care vor transmite participantilor experientele profesiei lor. Evenimentul va fi moderat de catre Roxana Dobrescu (Senior HR Manager Romania&Moldova Avon).
Andreea Mihnea ocupa din 2013 functia de HR Director al firmei de audit si consultanta EY Romania. Ea si-a inceput cariera in resurse umane intr-o companie mica de consultanta americana ca Trainee in urma cu 15 ani. De-a lungul timpului, Andreea a ocupat pozitii de HR Manager si HR Business Partner la companii precum IBM, PayPoint sau Tchibo.
Ioana Marcu s-a alaturat echipei Orange Romania la finalul anului 2010, in calitate de Director de Resurse Umane. Ioana are peste 10 ani de experienta in management si consultanta, fiind expusa atat mediului local, cat si celui international. Colaborarea cu Orange Romania a inceput in 1997, cand a facut parte din departamentul de Customer Care, urmand ca ulterior sa preia functii precum Corporate&Major Accounts Manager si Regional Corporate Sales Manager. Ca Director de Resurse Umane al Orange Romania, Ioana Marcu este responsabila de repozitionarea resurselor umane ca entitate de business prin dezvoltarea programelor de motivare si implicare a angajatilor, de sustinere a capacitatii organizationale si a sistemelor de formare profesionala.
Adina Bufnea are o experienta de peste 8 ani in domenii precum consultanta, resurse umane si gaming. In prezent, Adina ocupa functia de HR Manager la compania Gameloft din Cluj-Napoca, ea alaturandu-se echipei in urma cu 5 ani. Rolul principal in cadrul companiei este de a dezvolta functia de HR in studioul local. Andreea considera ca "este foarte inspirational sa lucrezi cu oameni entuziasti si pasionati" pe care incearca in permanenta sa ii motiveze.
Monica Vijeu este fondator TalentZone si primul coach certificat Gallup din Romania. Monica ajuta oamenii si organizatiile din Romania si din strainatate sa isi identifice sursa principala de putere si sa isi fructifice talentele, sa dezvolte abilitati de leadership si antreprenoriat, dar si sa adopte cele mai bune strategii pentru un success real. Talentata si pasionata de ceea ce face, Monica lucreaza in domeniul resurselor umane de 19 ani si a ajutat numeroase companii in a-si atinge potentialul maxim.
Tema celei de-a IIIa editii Signal Connect este Engaging Cultures si pune accent pe modul in care profesionistii in HR reusesc sa cladeasca relatii intre multiplele personalitati din cadrul companiilor. Inscrierile la eveniment au inceput in 20 august pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro, iar profesionistii HR beneficiaza de intrare gratuita la eveniment.
Conferinta Signal Connect este organizata de Libero Events in parteneriat cu Signal Iduna. Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.