Timisoara

Confort de 5 stele la hotel pentru oaspetii tai

Confort de 5 stele la hotel pentru oaspeţii tăi

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
627

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Oaspeţii unui hotel pot fi foarte critici şi pot avea foarte multe cerinţe de la tine şi de la facilităţile pe care le oferă hotelul tău. De aceea, a cunoaşte ceea ce îi poate satisface pe aceştia şi ceea ce le poate mulţumi cerinţele, îi poate determina pe aceştia să te recomande mai departe, dar mai întâi de toate trebuie să fie mulţumiţi şi de serviciile pe care le oferi. Dacă doreşti ca hotelul tău să fie recunoscut pentru serviciile pe care le oferă şi pentru confortul camerelor sale, dar şi pentru calitatea personalului, atunci trebuie să ai în vedere cum să îţi faci oaspeţii să se simtă ca acasă mereu.

Servicii de calitate

Micile lucruri pot face diferenţa, dar în ceea ce priveşte camera unui hotel, mai mult decât atât este perceput pentru a putea fi considerat un hotel de 5 stele. A-ţi face invitaţii sau pe cei ce ţi-au păşit pragul să se simtă cât mai bine şi să-şi doresca să revină din nou şi din nou la tine, trebuie să le asiguri toate condiţiile şi să faci tot posibilul ca cerinţele şi dorinţele acestora să fie îndeplinite cât mai repede cu putinţă. Hotelurile sunt locaţii în care poţi beneficia de mai multe servicii, de la cazare, masă şi distracţie, până la petrecerea timpului liber, socializare, dar şi facilităţi de parcare, odihnă şi răsfăţ.

Cu toate că nu trebuie să fii stresat prea tare în general în legătură cu fiecare aspect al funcţionarii unui hotel, este important să ai o echipǎ bună de oameni care să te ajute să pui în ordine hotelul şi să îl administrezi aşa cum trebuie. Aşadar, personalul de la restaurant ar trebui să fie calificat în ceea ce face, cei responsabili de ordine şi de securitate ar trebui să fie prezenţi mereu şi să ştie exact ceea ce trebuie să facă pentru a evita situaţiile neplăcute de conflict; personalul de la curăţenie ar trebui să fie capabil de responsabilităţile sale iar departamentul de servicii şi reparaţii tehnice ar trebui să se ocupe imediat de problemele care intervin pentru a nu se ajunge la situaţii de nedorit.

Responsabilităţi şi produse de calitate

Aşadar, personalul care se ocupă de curăţenie şi de ordine, mai exact echipa de menajere, trebuie să îşi îndeplinească rolul în cadrul hotelului tău, ocupându-se de mai multe aspecte legate de curăţenia, confortul, ordinea şi esteticul camerelor de cazare, a coridoarelor, a băilor din hotel şi a spaţiilor utilizate. Schimbatul lenjeriilor de pat în mod regulat, împrospătarea camerelor, întreţinerea băilor şi a încăperilor locuibile, înlocuirea prosoapelor de baie şi din cameră, dar şi ştergerea prafului şi ordonarea lucrurilor din încăperi trebuie să fie sarcinile de bază ale unei menajere de hotel. Însă, pentru ca oaspeţii tăi să se bucure de un confort sporit şi de servicii de 5 stele, trebuie ca mai întâi de toate lucrurile şi bunurile din camerele de hotel să fie de cea mai înaltǎ calitate.

Prosoape de calitate pentru hoteluri pot fi achiziţionate de pe site-ul www.prosoapehoteluri.ro. De acolo poţi comanda şi poţi evalua cele mai interesante modele de prosoape pentru oaspeţii tăi. La fel cum există şi mai multe tipuri de modele şi de stiluri de lenjerii de pat pentru hoteluri, aşa există şi o varietate de prosoape pentru hotel, în stil monogramat, cu filigram, de bumbac ori colorate în nuanţe moderne. Poate că nu ţi se pare la o primă vedere un aspect foarte important pentru camera de hotel, însă prosoapele de şters de la baie şi din încăperi reprezintă un motiv în plus pentru că oaspeţii tăi să te laude sau să nu mai vină la tine a doua oară.


Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp...
  • 0732941354