Timisoara

Construct

Construct

Detalii firma

Adresa
Timișoara, Strada Umbrei, nr. 11
Telefon
0742126100
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
3204

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Firma Construct din Timisoara a luat fiinta in anul 1991 fiind la acea data una dintre primele firme cu profil de constructii din vestul tarii. Profesionalismul dovedit in executia diverselor lucrari a facut ca de la an la an renumele firmei sa creasca.
In acelasi timp cu acumularea de experienta s-a reusit si o aducere constanta la zi a cunostintelor de ultima ora in domeniul tehnicii si a materialelor de constructie. Astfel Construct a fost printre primele firme romanesti care a implementat tehnica tavanelor false si a compartimentarilor cu Rigips.
Asa cum se poate vedea si in cadrul sectiunii de servicii, lucrarile ce pot fi executate cuprind intrega gama a domeniului. Incepand cu lucrari mari cum ar fi hale industriale pana la amenajari interioare si amenajari spatii verzi, trecand prin montari faianta, gresie, diverse zugraveli si vopsitorii.
Lucrarile executate pot fi o confirmare a seriozitatii cu care noi tratam clientii. Nu ezitati sa ne contactati la orice ora in orice problema privind domeniul atat de frumos al constructiilor.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00