Timisoara

Jia Zi Consult

Consultanta Feng Shui pentru locuinte si sedii de firme

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Horia Macelariu, nr. 10
Telefon
0747135462
Web
http://www.consultanta-fengshui.ro/
Categorie
Consultanta
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
1449

Voteaza & Distribuie

Descriere

Feng Shui în traducere literală înseamnă vânt şi apă. Această veche cunoaştere spirituală chineză ne permite să evaluăm modul în care mediul în care trăim sau în care lucrăm ne afectează prosperitatea – starea financiară, starea de sănătate sau relaţiile cu cei din jur. Astfel formele existente în vecinătatea clădirii în care locuim sau lucrăm ne ajută sau ne afectează puternic starea generală a fiinţei noastre. Nu toate aceste influenţe reprezintă energii favorabile.
Achizitia unei case reprezintă cea mai mare investiţie, pe care de cele mai multe ori o facem o singură dată în viaţă. Este foarte greu să o alegem pe cea mai potrivită şi se întamplă ca mai târziu, dupa ce ne mutam, să ne dam seama că pur şi simplu nu ne simţim bine şi atunci avem două alternative: să ne obişnuim în noua casă sau să o schimbăm. Nu e puţin probabil că, indiferent ce decizie am lua dupa un timp să ajungem în acelaşi punct.
Cel mai bun moment pentru a solicita o consultanţă Feng Shui este atunci cănd doriţi să cumpăraţi sau să vindeţi o proprietate, când doriţi să construiţi o casă sau atunci când simţiţi că viaţa, afacerea, profesia sau starea generală a dvs. sau a familiei necesită o îmbunătăţire, o schimbare de direcţie.
Ei bine, chinezii au descoperit arta Feng Shui încă de acum 6000. În baza unor calcule laborioase se poate determina terenul cel mai potrivit pentru construcţia unei case, proiectul cel mai potrivit şi bineînţeles, detaliile finale de amenajare a casei: culori, forme, materiale utilizate. Nu exista retete predefinite pentru acest lucru, ci elemente calculate si personalizate individual, luand in calcul fiecare membru al familiei dvs. in parte. Exista 216 tipuri de case si doar cateva va sunt potrivite.
Pentru o analiză Feng Shui completă şi exactă a unei locuinţe sau al unui sediu de firmă, este necesară deplasarea la faţa locului, pentru realizarea de măsuratori indispensabile întocmirii raportului Feng Shui.
Pentru realizarea acestei analize sunt necesare:
  • Anul terminării construcţiei şi al locuirii acesteia pentru prima dată.
  • Planul apartamentului, al clădirii şi al zonei.
  • Executarea de măsurători la faţa locului (cea mai importantă fiind direcţia orientării faţadei clădirii), cu ajutorul unei busole magnetice de mare precizie – pentru calculul exact al direcţiilor şi a unei busole Feng Shui (Luo Pan) – pentru citirea informaţiilor necesare calculelor Feng Shui.
Costul unui proiect variază între 350 şi 2000 EURO în funcţie de complexitate, iar termenul de realizare este de asemenea corespunzător, între 1-2 săptămâni şi 1-2 luni. Astfel pentru un apartament cu 3 camere si 3-4 membrii de familie este 400 EURO, pentru o casa de 150mp cu 3 membrii de familie 1300 euro. Tariful maxim de 2000 euro reprezinta proiectarea de la zero a unei case cu etaj (maxim 200mp), proiectarea spatiului curtii, design interior.