Timisoara

Cosuri cadou - o idee reusita

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1011

Voteaza & Distribuie

Descriere

Exista destul de multe zile in an cand trebuie sa oferi un cadou cuiva. In astfel de momente trebuie sa vii cu o idee originala, cu ceva unic care sa surprinda placut persoana care va primi cadoul. Pentru a gasi cea mai buna optiune este nevoie de un real brainstorming. Daca trebuie sa faci un cadou unei singure persoane poate ca vei gasi mai usor varianta potrivita; in schimb cand trebuie sa oferi un cadou, o mica atentie unui colectiv – precum angajatii dintr-o corporatie – problema se complica.
O idee reusita si tot mai la moda in zilele noastre o reprezinta cosurile cadou. Este vorba aici de cosuri Craciun, cosuri Paste sau cosuri oferite cu oricare alta ocazie. Nu este neaparat necesar ca un cos cadou sa fie oferit doar cu ocazia sarbatorilor, pur si simplu poate fi folosit pentru a arata aprecierea angajatorului pentru fiecare membru al echipei care a dus afacerea la succes.
Un cos cadou este optiunea perfecta deoarece este potrivit pentru oricine: frate, sora, mama, tata, sef, angajat, prieten, cunostinte sau rude. Ocaziile la care poate fi oferit un cos cadou sunt de asemenea diverse: aniversari, Craciun, Paste, Valentine’s Day, ziua mamei, ziua de nastere sau ziua numelui. La nivel personal, cosul cadou se dovedeste o optiune foarte buna, insa exista avantaje numeroase si in cazul in care se doreste de catre o organizatie oferirea de cosuri cadou pentru angajati.
Cosurile cadou pot fi comandate acum chiar online – acesta ar fi primul dintre avantajele pe care le ofera platforme precum giftidea.ro. In acest fel se economiseste timpul necesar deplasarii prin magazine si cautarilor cadoului perfect pentru angajati.
Pentru fiecare ocazie exista o varianta potrivita de cos cadou. La capitolul cosuri Craciun, spre exemplu, se pot include sticle cu vin, cozonac, dulciuri si altele, ambalate corespunzator ocaziei. O solutie ideala pentru companiile aflate in impas, cosurile cadou ajung sa inlocuiasca in momentul de fata primele simbolice oferite cu ocazia sarbatorilor sau alte ocazii speciale. Privite ca o modalitate de recompensa, de a arata angajatilor aprecierea sau pentru a transmite colaboratorilor, clientilor si partenerilor un mesaj de recunostinta, tot mai multe companii apeleaza in momentul de fata la aceasta varianta.
Un alt avantaj pe care il ofera cosurile cadou destinate firmelor si sectorului corporate este posibilitatea personalizarii. Din nou exemplul giftidea.ro este edificator: exista aici un configurator de cosuri cadou care permite alegerea elementelor ce il vor compune. Vin – alb sau rosu, whisky, ciocolata, praline, cozonac traditional, panettone sau orice alt element poate fi inclus in cosul cadou specific evenimentului sarbatorit. Pot fi alese chiar si ambalajele – un cos sau o cutie – care vor fi realizate manual pentru un plus de unicitate.
Cu un cos cadou nu ai cum sa dai gres niciodata. Ca firma, poti face o surpriza placuta angajatilor oferindu-le ca semn de apreciere un cos cadou personalizat pentru fiecare. Stabilesti doar un buget pe care il poti aloca, plasezi comanda online si mai apoi cosurile cadou sunt livrate in termenul stabilit. O idee potrivita cu orice ocazie – cosurile cadou multumesc atat prietenii si apropiatii, cat si angajatii, colaboratorii sau partenerii de afaceri.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent