Timisoara

Craciun High Definition la Iulius Mall

Craciun High Definition la Iulius Mall

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
1008

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

CRĂCIUN HIGH DEFINITION LA IULIUS MALL TIMIȘOARA
Anul acesta, la Iulius Mall Timișoara, Crăciunul se vede altfel! În perioada 5-23 decembrie, 19 clienți vor avea ocazia să câștige câte un televizor Samsung curbat Smart UHD, cu diagonala de 101 cm, prin tragere la sorți, zilnic, în cadrul campaniei CRĂCIUN HIGH DEFINITION.

Roata norocului aduce alte mii de premii: decorațiuni, vouchere pentru cumpărături, produse cosmetice, jucării și băuturi răcoritoare. Au şanse de câştig cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei și completează taloanele de tombolă pe care le primesc de la Centrul Informațional, acolo unde trebuie să prezinte bonul fiscal primit pentru produsele achiziționate în ziua respectivă.

De sărbători, Iulius Mall Timișoara se transformă într-un tărâm de basm, cu brazi bogat împodobiți, globuri multicolore și lumini scânteietoare.Moș Crăciun și-a programat mai multe vizite la mall, unde va participa la numeroase serbări școlare și va asculta cu atenție dorințele copiilor cuminți. Spridușii săi îi vor invita pe cei mici la activități distractive, printre care ateliere unde vor învăța să confecționeze ornamente pentru bradul de Crăciun de acasă.

Concertele de colinde, teatrul de păpuși și spectacolele vor completa atmosfera feerică și îi vor încânta pe toți cei care vin, în această perioadă, la Iulius Mall Timișoara.