Timisoara

Creative Projects Unit

Detalii gradinita/club

Adresa
Timisoara, Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 33
Telefon
0721210603
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 10 luni si 6 ore
Vizualizari
316

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Situat pe Splaiul Tudor Vladimirescu, la numărul 33, organizatorii îi invită pe toți cei curioși să le treacă pragul într-un mediu colaborativ de învățare și exprimare creativă de tip makerspace (spațiu al creării). În cadrul Creative Project Unit, activitățile proiectate vor facilita explorarea de științe, arte și tehnologii prin intermediul unor cursuri tehnice, ateliere tehnice și creative, utilizarea de kit-uri educative interactive, expoziții de lucrări, târguri de inventică.
Alin și Kristina Fițu, în calitate de membri fondatori ai proiectului, își doresc să pună la un loc bucățele din lumea copilăriei noastre: “Vrem să dăm viață unei lumi cu străbunici croitori, bunici tâmplari și electricieni, unchi mecanici în timpul lor liber, verișori pasionați de chimie, prieteni
pasionați de robotică și programare, părinți pasionați de fizică, matematică și pictură, verișoare pasionate de științe naturale, copii pasionați de construcții și aeromodelism”. Despre fondatori și echipa de profesori din cadrul proiectului se poate spune că sunt pasionați de ceea ce fac, curioși și cu multă pregătire în domeniu.
Creative Proiect Unit este deschis zilnic după ora 17:00, iar activitățile sunt bazate pe curriculum STEAM. Mentorii și profesorii îi vor ghida pe copii în lumea roboticii, a fizicii, a artelor în activități planificate și cu finalitate. Părinții sunt invitați și ei să se alăture copiilor în descoperirea lumii.
Accesul se face în baza unui abonament lunar, însă vor fi și evenimente deschise publicului. Pentru programul pe zile și înscrieri, vă invităm pe pagina de facebook a proiectului, cât și pe email la adresa creativeprojectsunit@gmail.com sau la numărul de telefon 0721 210 603.

Filtre gradinita/club

Zone din Timisoara: Iosefin