Referendum pentru familie
Timisoara

Creeaza-ti Obiceiuri Sanatoase si Frumoase

Creeaza-ti Obiceiuri Sanatoase si Frumoase

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
503

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dr. biolog Lavinia Melania Bratu - Consultant nutriție / Formator

Ce-mi propun în acest seminar?

Să vă fac atenți asupra potențialului de care dispuneți. Da, să-l activăm și să demarăm împreună câteva mijloace prin care fiecare să pornească ”next day” cu noi practici, noi obiective, cu altă stare de energie.

Cum vom realiza asta?

Căpătând o atenție conștientă, în ce privește:
PARTEA FIZICĂ - cum ne hrănim și cât de bine știm să ne hidratăm? Ce presupune somnul bun și ce știm despre respirație? Instalarea unor obiceiuri bune în relația cu corpul nostru.
ABILITATEA MENTALĂ - puterea de a aplica toate informațiile de azi, de ieri, pentru mâine. Cum ne menținem atenția spre obiectivele noi?
O BUNĂ GESTIONARE EMOȚIONALĂ - cât de bine mă controlez emoțional și cum pot să mă motivez atunci când nu mai am resurse? Cum gestionez poftele, emoțiile sau pornirile care nu-mi oferă decât pierdere de timp, pierdere de echilibru și forță vitală?
INTELIGENȚA SISTEMICĂ - acea stare trează și conștiență care vine să le încadreze pe toate celelalte într-un echilibru de viață, pe care cu toții îl dorim.

Ce trebuie să faci tu?

Să te gândești și să-ți răspunzi la câteva întrebări:
Cum te simți în corpul tău și cum stai cu energia?
Când te-ai gândit ultima dată la ce schimbări ar fi bine să faci în viața ta pentru a-ți declanșa potențialul de împlinire, de la sănătate până la orice formă de prosperitate te gândești?
Ce proiecte ai acum și cum pornești în realizarea lor?
Dacă ai ceva neclar gândind aceste întrebări, atunci seminarul acesta este și pentru tine.

Te aștept cu bine!

Taxa de participare este de 120 de lei. Abonații Smartfit beneficiază de 15% discount, iar absolvenții Smartfit Academy primesc o reducere de 30%.