Timisoara

“Crestem antreprenori”

“Creștem antreprenori”

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
1137

Voteaza & Distribuie

Descriere

“Creștem antreprenori”

TLR Timișoara premiază cel mai bun antreprenor! Echipa Tineretului Liberal Reformator Timișoara provoacă toți tinerii cu vârste cuprinse între 18-35 de ani să pună pe hârtie o idee genială de business care va intra în concurs. Cea mai interesantă și fezabilă idee de afacere va fi aleasă de un juriu format din oameni de afaceri și specialiști în programe de finanțare guvernamentală și europeană.
Câștigătorul va fi sprijinit de către echipa TLR Timișoara pentru a obține o finanțare de 25.000 de euro prin programul guvernamental START, fonduri nerambursabile, precum și sprijin în înființarea societății plus dezvoltarea unui business solid. TLR Timișoara asigură cofinanțarea acestui proiect (reprezentând 10% din valoarea totală).
Concurenții trebuie să prezinte în fața unor antreprenori de succes un proiect în care cred, și să realizeze un plan de afaceri.
Proiectele se depun la adresa: tlrcrestemantreprenori @ gmail.com

Temenul limita: 20.02.2015


*Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare – START este un program de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism (DIMMMAT), prin Directia Implementare Programe pentru IMM (DIMMMAT-DIPIMM), în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 430/2013 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, cu modificările şi completările ulterioare.
Obiectivul programului îl constituie stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale celor existente, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.

Persoană de contact:
Andrei Stoica
Vicepreședinte TLR Timiș
Tel. 0723.207.445