Timisoara

Cristi Minculescu si IRIS - Turneul National "Din nou impreuna" - Timisoara

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
922

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cristi Minculescu şi Iris ajung în Timişoara cu turneul “Din nou împreună”
Pe 20 septembrie, la Sala Capitol din Timişoara, legendara trupă IRIS îşi invită fanii să cânte alături de ei într-un concert de excepţie, care face parte din turneul naţional “Din Nou Împreună”. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.
Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie - 15 octombrie, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.
Cum Timişoara are o însemnătate aparte pentru întreaga ţară, Cristi Minculescu mărturiseşte: “Regretul meu imens este că în trecut ajungeam foarte rar în Timişoara, dar şi atunci când ajungeam, trăiam momente foarte frumoase, de la experienţele culinare de neuitat la un restaurant rustic, care din păcate nu mai e, până la momente de mare încărcătură emoţională pentru mine, gândindu-mă că de acolo a început drumul spre libertate, în 1989. Tot de Timişoara mă mai leagă momente frumoase petrecute împreună cu prietenii de la Cenaclul Flacăra, cu Pro Musica şi Ilie Stepan...iar concertul de la Opera Română alături de Felicia Filip rămâne memorabil în mintea mea…”, încheie artistul.
Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, "De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi timişorenii să retrăiască alături de ei cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.